Основната борса на Русия спря търговията с долари и евро

...
Основната борса на Русия спря търговията с долари и евро
Коментари Харесай

Русия спира търговията с чуждестранна валута, тъй като санкциите на САЩ внасят объркване

Основната борса на Русия спря търговията с долари и евро след внезапна ескалация на глобите на Съединени американски щати, ориентирани към оставащите връзки сред съветската финансова система и задграничните банки.

Централната банка на Русия сподели, че обменните курсове за рублата към този момент ще отразяват междубанковите транзакции, откакто глобите на Съединени американски щати, оповестени в сряда на Московската борса (Moex), най-старият пазар в Русия, принудиха покупко-продажбите да се правят отвън централния пазар.

Промените значат, че ценообразуването на рублата ще стане по-непрозрачно, което ще се отрази на нейната конвертируемост и ще увеличи разноските за вносителите и експортьорите след широкообхватните наказания, които Министерството на финансите на Съединени американски щати разказа като ориентирани към „ военната стопанска система “ на Русия. 

За банките в страни от Китай до Турция, които към момента правят транзакции с Русия, ограниченията покачват риска така наречен вторични наказания да ги откъснат от финансовата система на Съединени американски щати, като да вземем за пример загуба на достъп до щатск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР