Киро Брейка май слънчаса: Аз вкарах ПП “Величие в парламента“.

...
Киро Брейка май слънчаса: Аз вкарах ПП “Величие в парламента“.
Коментари Харесай

Киро Брейка май слънчаса: „Аз вкарах ПП “Величие” в парламента“

Киро Брейка май слънчаса: „ Аз вкарах Политическа партия “Величие ” в Народното събрание “. Това разгласи атрактивния блогър, прочут с пиперливия си език. Все отново добави, че освен той, само че и неговите същински почитатели са помогнали.

„ Аз съм американецът, аз съм спонсорът, значи аз съм американското посолство….Понеже за първи път се роди съпротива от народа, същински национална съпротива, всичко живо полудя. Някакви инфлуенсъри им помогнали. Не са инфлуенсъри бе, аз съм, Киро Брейка от село Павел, който живее във Велико Търново “, разгласи Киро Брейка.

Полковникът и Ивелин (Николай Марков и Ивелин Михайлов – бел. ред) доста мълчат, аз към този момент няма да мълча, тъй като към този момент нещата станаха брутални. Ще ви опиша някои неща, да разберете кой е американският план. Ако те са американският план и американското посолство е зад тях, значи това съм аз, споделя Киро Брейка, представен от „ 24 часа “.

Киро Брейка май слънчаса: „ Аз вкарах Политическа партия “Величие ” в Народното събрание “ 15.06.24 22:21 Хиляди се включиха в „ Похода на фамилията “! (ВИДЕО/СНИМКИ) 15.06.24 21:45 Не четете този разбор на Евгени Минчев! Направи на пихтии Софи Маринова, Кристина Димитрова, Михаела Минева и други родни звезди! 15.06.24 21:07 ИЗВЪНРЕДНО: Голям пожар във „ Военна рампа “ край София! Летят коли за спешна помощ, полиция и пожарни! 15.06.24 20:43 Много тежък чоп сложи Григор Димитров на тръни в Куинс 15.06.24 20:23

Роденият през 1967 година Кирил Кирилов, по-известен като Киро Брейка, е разностранна персона, разяснява „ 24 часа “. Според вестника това излиза наяве от многочислените му клипове в YouTube. Влогърът и фитнес специалист има внушителните 124 000 почитатели във видеоплатформата “Ютюб ” и се трансформира в интернет сензация.

Първоначално в клиповете си Киро Брейка споделя фитнес препоръки, а непринуденият му и атрактивен жанр на описване, наред с присъщия акцент и акцент от рйона на Велико Търново бързо притегля вниманието на по-младите фенове. И в случай че първоначално фокусът му е главно върху тренировките, след това стартира да разяснява политиката.

Именно смесицата от тематики, които дебатира, отличават канала му от останалите влогове.

От на практика препоръки за извършения и хранене до от време на време задълбочени, а различен път профански полемики за силата на волята, постоянството и значимостта на образованието. Върл бранител е на реда, дисциплината, спорта и здравословния метод на живот, макар че постоянно пуши във видеата си.

Киро Брейка нееднократно посочваа интервала на комунизма у нас като позитивен образец

На значително клипове зад него стои портрет на Тодор Живков. Отстрани е и известния надпис “30 години без бай Тошо от ден дневно става все по-лошо и по-лошо ”.

В различен клип твърди Брейка твърди, че “БКП и другарят Живков пазеха децата на България ”.

Политическите му възгледи също са необятно обсъждани, постоянно прочувствени.

„ Как, аджеба, комунистите за 40 години са построили това нещо, което са построили? Как са го създали, бе? Това е като фантазия. Как са го създали, бе? Как може страна, която е имала с изключение на тез нелепости за велика Царска България – това са цялостни измислици, бедност, 90% селско население, орали са с воловете, ник’ва индустриализация, 4 предприятия е имало в България. Другите били фабрички, цехчета. Завод не е имало. В цяла България имало 6 км асфалт – ся като пътувате на всички места, това са го построили комунистите. Виждате, тези бездарници не могат да създадат нищо за 35 години преход “, разсъждава той в едно от многото си видеа.

Киро Брейка не се колебае да показа и мнението си по тематики като миграция, корупция и ограничения за публично здраве.

По време на коронавирус рецесията той става изострен критик на противоепидемичните ограничения, които по този начин или другояче се оказаха цялостен неуспех. От маските, които защищават единствено от прахуляк, само че не и от аерозолите, където са вирусите, до рекета, който преживяхме с така наречен ваксини, които в следствие се откри, че не работят. Не защищават от заразяване, боледуване и преместване на заболяването.

Фенове го хвалят, че показва комплицирани проблеми по обикновен и понятен метод. В клиповете постоянно употребява смешки и цинизми.

Източник: 24 часа

Още вести четете в: Живот, Избори 2024, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР