„Всички необходими мерки, предвидени от властите в условията на ситуация

...
„Всички необходими мерки, предвидени от властите в условията на ситуация
Коментари Харесай

В условията на COVID-19 – нови подходи при провеждане на изложение за медицинския и денталния сектор

„ Всички нужни ограничения, планувани от управляващите в изискванията на обстановка с COVID-19, ще бъдат подхванати “, разясняват уредниците на ревю . Специализираният конгрес ще се организира за 54-и път от 7 до 9 октомври в Интер Експо Център. Бизнес-платформата посреща профилирана аудитория от България и чужбина в цялостно сходство с разпорежданията на българските здравни институции и интернационалните условия. Форумът отбелязва и рестарта на изложбената промишленост в България.

Интересен факт е, че ревюто се организира всяка година без спиране от основаването си. Затова секторът регистрира като доста значимо провеждането му в ситуацията на COVID-19. „ Полагаме всички старания за основаване на несъмнено място за бизнес и среда за договаряне в изцяло следена конюнктура “, показват уредниците. Изложението е първото, което се възползва от новата платформа на Интер Експо Център за огромни събития.
Сигурно и безвредно място за развиване и бизнес
„ С променената и усложнена в световен проект обстановка, всички ние - изложители, гости, уредници, лектори и експерти, осъзнаваме какъв брой значимо е да запазим ревютата като несъмнено и безвредно място за срещи и бизнес, като най-бързата писта за реализиране на икономическо възобновяване на страната “, разясняват уредниците. БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА дава опция на компаниите от сектора в България да доближат до огромен размер от предлагани бизнес благоприятни условия за договаряне и генериране на познания и нови благоприятни условия.

Лечението не би трябвало да се отсрочва
Навременното лекуване ще бъде измежду акцентите на съпътстващата стратегия. Темата ще бъде фокус на професионалното събитие „ Не отлагай лекуването си “, проведено от CREDOWEB, в партньорство с Български лекарски съюз, и Интер Експо Център. В особено обособената семинарна зала на 8-и октомври ще се съберат експерти по Кардиология, Ендокринология, Гастроентерология, Дерматология, Урология, Пулмология, АГ и инвитро. Ще бъдат наранени настоящи здравни проблеми и грижата за тях в изискванията на пандемия от ковид

В семинарна зала в изложбена зала 3 ще се проведат и редица презентации и демонстрации, проведени от фирмите, обвързани с активността им и продуктите, които оферират на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА.
Технологиите не стопират да се развиват
През тази година участниците от България и чужбина още веднъж ще потвърдят, че технологиите не стопират да се развиват, а медицинският, денталният и секторът на естетичната медицина са области на нововъведения.

3D – технологиите са измежду акцентите на БУЛМЕДИКА. Сред тях са комбинирани апарати за панорамни, цефалографски и 3D проучвания. Ще открием и софтуерни артикули, портативни апарати, ехограф, рентгенова техника, цифрови и апарати за кръвно налягане. И несъмнено - внедряването на изкуствения разсъдък в акушеро-гинекологията. Посетителите на БУЛМЕДИКА ще бъдат очевидци и на проява на приложимост на външен автоматизиран дефибрилатор от доктор и от немедицинско лице и оказване на първа долекарска помощ.

Оптималната хигиена е различен от акцентите. Публиката ще открие артикули за стерилизация и разчистване на медицински и стоматологични принадлежности и здравни заведения и кабинети, уреди за бързо и тъкмо наблюдаване на осъществяване на стандартите по разчистване.

БУЛДЕНТАЛ дава опция експертите да открият новостите при денталните импланти и имплантни системи, положителните практики в зъболечението, зъботехниката, оралната хигиена и актуалните дентални материали. Съдейки от трендовете в денталния бранш, уредите са все по-мобилни. Безжични принадлежности, нови сплави, оптични технологии, 3D принтери, скенери, микроскопи, дентални юнити и импланти от ново потомство и доста други артикули, ще бъдат акцент в представянето на изложителите. И през тази година ще можем да посетим новата тема ДЕРМА & ЕСТЕТИКА. Посветена на дерматологията и естетичната медицина, второто ѝ издание ще разреши среща с новаторска инсталация, дермо-козметични артикули за лице и тяло, дермални филъри, диагностични и лечебни технологии и подходи.

За оптималната сигурност на присъстващите, Интер Експо Център е създал „ Правила за хигиена и организационни ограничения “, в които заляга засилената хигиена. Участниците ще имат опция за разстояние от най-малко 1.5 м.; повишен е размерът на пътеките сред щандовете. „ Умно въвеждане “ на входа на залите ще управлява човекопотока. За задачата, е създадена система на Crowd management.

Очаквано от експертите, 54-ото издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА, няма да прекъсва традицията и още веднъж ще даде действителна платформа на медицинския, денталния и бранша на дерматологията и естетичната медицина.

Мястото е Интер Експо Център от 7 до 9 октомври.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР