Всички мразим диетите и спортовете и излишните движения...но също така

...
Всички мразим диетите и спортовете и излишните движения...но също така
Коментари Харесай

Бързи стъпки за стегната фигура

Всички ненавиждаме диетите и спортовете и непотребните придвижвания...но също по този начин всички желаеме да имаме съвършена и стегната фигура, като на тийнейджърка. Предлагаме ти няколко бързи стъпки, с които да поддържаш форма, без да полагаш прекалено много старания:)

Изкачвай стълби

Златно предписание, за което постоянно забравяме. Колкото по-високо е офисът ти, толкоз по-добре. Просто приеми, че асансьорът е непрестанно развален и вечно би трябвало да се качваш пешком. Не е кой знае какво изпитание, а резултатът е обезпечен. Колкото и да е мъчно да изкачваш стълбите заран, носейки кафе в едната си ръка и вестник в другата...свиква се ;)

Разходи се

След работа би трябвало да имаш време да се отърсиш от насъбраното напрежение...и целулит. Няма нищо по-полезно от 15 минути разходка до спирката на градския превоз или до паркинга, или до друго място, което си си харесала. Ще се отървеш от напрежението и от непотребните тлъстинки ;)

Вода

Водата е твоята напитка. Опитай да пиеш доста вода, вместо газирани питиета и сладко капучино. Водата отстранява целулита, разтопава мазнините и те поддържа тонуса ти през целия ден. Не забравяй, водата е твой добър другар и ти имаш потребност от нея:)

Плод за закуска

Казват, че плодовете са доста подобаващи за закуска. В същото време, редица диетолози отхвърлят резултата на плодовете и фрешовете и настояват, че те са цялостни с мъчно разградими захари. Забрави за всичко това и в случай че закусваш кремвиршка, пробвай да я заместиш с ананас или портокал, а на обяд се награди уместно. И не забравяй - вечерята е най-големият ти зложелател:)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР