Общоизвестно е, че мъжете и жените имат различни манталитети, които

...
Общоизвестно е, че мъжете и жените имат различни манталитети, които
Коментари Харесай

Как и какво пазаруват дамите онлайн

Общоизвестно е, че мъжете и дамите имат разнообразни манталитети, които дефинират вероятностите, претекстовете и държанието на двата пола. Когато приказваме за извършване на покупки, данните демонстрират, че като цяло малко по-голям % от дамите избират то да е онлайн (72%) за сметка на мъжете (68%).

Мъжете нормално поръчват предмети като мебели и компютри, до момента в който дамите пазарят неща като хранителни артикули и облекла.

46% от направените покупки онлайн от дами за 2020 година, са на облекла 25% от покупките онлайн, дамите са създали за книги, списания и образователни материали 18% са отишли за храни и хранителни артикули 10%  от всички артикули, закупени онлайн от дами, са били в областта на фармацията

Може би се питате за какво дамите пазарят повече онлайн. Според foodpanda  те се любуват на процеса на извършване на покупки като цяло и прекарват повече време в извършване на покупки онлайн. Дамите дефинират мнението си въз основа на рецензии и оценки, а не характерни характерности на продукта. Склонни са да следват трендовете и модата и да вземат решение за покупка предвид на тях. Освен това са случва да вършат импулсивни и непланирани покупки, провокирани от реклама, специфична оферта или ликвидация, персонална рекомендация, предпочитание за възстановяване на настроението и др.

Жените са по-селективни, търсейки не детайла, от който се нуждаят, а този, който ще дава отговор идеално на условията им.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР