Всички, които ме познават, знаят, че обожавам майка си. Говорим

...
Всички, които ме познават, знаят, че обожавам майка си. Говорим
Коментари Харесай

Всичко за майка ми

Всички, които ме познават, знаят, че боготворя майка си. Говорим най-малко по 3 пъти дневно и непрекъснато търсим нови предложения за диалози и по какъв начин да е по-евтино (защото съм в чужбина).

Майка ми досажда, когато ми приказва, и ми липсва извънредно, когато не приказва.

Когато сме дружно, непрекъснато нещо се дразним една друга. Никога не можем да се разберем коя в действителност е лудата. Но, в случай че не я чуя най-малко два пъти през днешния ден тази моя майка – какви са болежките й, какви са офертите в Lidl, считам деня за пропуснат.

Знам всичко за сериала, който гледа, и за „ Цветанка “, от която черпи информация. Знам за книгите, които братовчедка ми й дава, с цел да си ги разменя в нейния хартиен клуб от други „ бабички “, знам тъкмо в какъв брой часа и с кого е говорила днес. Знам, че гледа тенис, с цел да е в час с увлеченията ни, знам, че в случай че не я заведа и тази година в Уфици, към този момент иска ми се разсърди. Знам, че особено през днешния ден е ходила от НДК до Попа и назад, с цел да се движи и да е във форма. И, че си мери кръвното по 20 пъти дневно, с цел да е здрава, „ да не ни тежи “ и да е с нас, децата и внуците й. Знам, че единствено тя има метод да ме разсмее до сълзи, както никой различен не може! И че от 1400 км може да ме успокои единствено с едно „ чеденце ". Не познавам друга жена която, когато избраха патриарха, да е възкликнала толкоз откровено и шокирано: „ О, Боже! Патриархът ми е набор! “.

Не познавам по-остроумен, образован и комичен човек. Не познавам различен човек, който би починал за мен без да му мигне окото.

Ако не сте разбрали, майките ни след избрана възраст имат потребност от нас като слънцето и въздуха за всяко живо създание. Майките ни ще “умрат от разрушено сърце ” тъкмо, както Падме в третия епизод на „ Междузвездни войни “, когато Анакин я изостави – даже по-драматично ще бъде, в случай че ги пренебрегваме.



Те нямат потребност от нашите дарове, пари, имат потребност единствено от нашето време. Има доказателства, че майките ни безусловно живеят по-дълго, когато им обръщаме внимание, когато са в контакт с нас. Ако ви интересува кой го е потвърдил – откриватели от университета в Сан Франциско. Изследвали са 1600
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР