Всички хора обичат водата, защото векове наред бебетата са се

...
Всички хора обичат водата, защото векове наред бебетата са се
Коментари Харесай

Прародителите ни са водни създания

Всички хора обичат водата, тъй като епохи наред бебетата са се раждали във водата, считат канадски учени. Според тях това е и повода, заради която човешкото бебе може да плува.

Рефлексът за гмуркане към момента съществува във всеки от нас - когато потопим глава във водата, сърцетуптенето ни понижава и дихателните пътища се препречват, с цел да не влезе вода в дробовете ни.

Според учените ние сме били водни създания, преди да станем сухоземни. Паметта за водния генезис е съхранена в гените ни, по тази причина се усещаме добре край вода.

След като водните хора излезли на повърхността, тялото им се покрило с четина, тъй като трябвало да се пазят от студа. Черепът им станал по-плътен и се появили нови зъби, с цел да се смила месото.

Според учените водните хора са имали трето око, което при нас се е запазило като тип жлеза, известна като епифиза. Тя се счита за виновна за телепатията.

Учените са на мнение, че водните хора са общували точно посредством телепатия. Те напомнят, че тибетските храмове имат еднакъв детайл от декорацията - големи очи и нос с отвесна пролука.

Анализ на изображението посочил, че този нос е сходен на отвора за дишане на морските животни, а характерната пролука не е нищо друго, а хриле.

Според учените ненапразно в гръцката и римската митология богинята на любовта Афродита/Венера се е появила от морската пяна. Това изяснява връзката ни с водата.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР