Не е често да можете да притиснете зебри в колона

...
Не е често да можете да притиснете зебри в колона
Коментари Харесай

Какво могат да ни научат зебрите за международната търговия

Не е постоянно да можете да притиснете зебри в колона за комерсиалните цени, само че на фона на комерсиалната война за електрически транспортни средства, с изборите в Съединени американски щати, китайската стопанска система и световният климат е заложен на карта, дано опитаме.

Администрацията на Байдън постанова високи мита върху китайски артикули, изключително електрически транспортни средства. В средносрочен проект резултатът ще бъде блокиране на навлизането на евтини електрически автомобили на американския пазар, което е неприятно за планетата, неприятно за американските консуматори и отлично за всеки различен, който желае да създава електрически автомобили в или да продава електрически автомобили на Съединени американски щати.

Но в дълготраен проект? Дългата игра е да се опитаме да изместим структурата на стопанската система на Съединени американски щати към производството на зелени технологии като слънчеви панели, акумулатори и електрически коли. Може ли това да работи? Ето къде идват зебрите.

Помислете за банален модел на савана. Тревата пораства на слънце. Зебрите ядат тревата. Лъвовете ядат зебрите. И защото не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР