Всички говорят, че Бийонсе и Джей Зи най-вероятно са илюминати,

...
Всички говорят, че Бийонсе и Джей Зи най-вероятно са илюминати,
Коментари Харесай

Всички говорят за тях, но никой не знае кои са: Има ли как да се присъедините към Илюминатите или друго тайно общество?

Всички приказват, че Бийонсе и Джей Зи най-вероятно са илюминати, а Джордж Буш е в " Череп и кости ". Означава ли това, че би трябвало да сте удивително сполучливи или със синя кръв, с цел да станете част от загадка организация, която ръководи посредством Нов международен ред? Има ли метод да се присъедините към Илюминатите? Отговорите на тези въпроси дават от BigThink.

Илюминатите са зародили като скрито общество, учредено през 1776 година в Бавария (сега в Германия). Тази организация поддържа идеалите на Просвещението, борейки се със суеверия, злоупотреби с държавната власт и безпричинно религиозно въздействие върху живота на обществото. Те са неразрешени от баварския държател Чарлс Теодор, който прави това по апел на Римокатолическата черква, която, разбираемо, е срещу ученията на Илюминатите.
Йохан Волфганг декор Гьоте, литературният исполин, който написа " Фауст ", е измежду членовете на Илюминатите, както и други известни. На върха си организацията има до 2500 членове.
Обхватът й в последна сметка понижава и разнообразни държавни укази съумяват да разхлабен организацията през 1787 година Има доктрина, оповестена през 1797-1798 година в Мемоарите на Августин Баруел, илюстриращи историята на якобизма и доказателствата на интрига " Джон Робисън ", че илюминатите са оживели и в действителност съумяват да повлияят на международните събития в яростна интернационална интрига.
Дали това е правилно е мъчно да се реши, изключително в случай че не сте член на Илюминатите, само че има и някои съвременни организации, които претендират за тяхното завещание. Вероятно, тези групи не са същински Илюминати. Те имат и вълнуваща реклама, която ви провокира да участвате в оцеляването на човешкия тип:
В резюме: най-вероятно не можете да се присъедините към Илюминатите, тъй като те към този момент не съществуват. Или пък...?
Друга загадка организация, за която може би сте чували, е " Череп и кости ". Приемат ли нови членове? Е, евентуално да, само че би трябвало да отидете в Йейл, с цел да се присъедините.

" Череп и кости " е бакалавърско скрито общество в уважаваната институция на Ivy League в Ню Хейвън, Кънектикът, учредена през 1832 година Всяка година избира петнадесет изтъкнати членове на младежката класа да се причислят към редиците си. Както мъжете, по този начин и дамите са възможни и откакто са признати, се назовават " костенурки ".
И президентът Джордж Х. Буш, и неговият наследник Джордж У. Буш са членове, дружно с някогашния държавен секретар Джон Кери и други известни персони на американското държавно управление. Това е довело до репутацията, че обществото някак си води интрига, с цел да управлява света. Една от теориите е, че " Костите " са основали Централно разузнавателно управление на САЩ. Колко е правилно това, единствено " костите " могат да знаят, само че това е едно общество, в което може да се присъедините единствено при верните условия.
Разбира се, такива елитни клубове, в последна сметка, не са за всеки. Точно по този начин е проведено нашето общество. Дори " Дисни " има скришен клуб, наименуван Club 33, с 14-годишен лист на чакащите за нови членове. Да бъдеш в клуба ви дава изключителни бонуси като алкохол, защото това е единственото място, което го обслужва в Дисниленд. Можете също по този начин да получите достъп до ранно допускане до парка и специфични салони.
Друга известна " загадка " група безспорно е тази на Масоните. Всъщност, към този момент не е чак толкоз загадка и това е едно общество, в което можеш да се присъединиш през днешния ден. Тази братска организация наблюдава произхода си от срещите на локалните зидари, които се събират още през XIV век, с цел да контролират квалификациите за своите гилдии. Инструментите им се преглеждат като знаци, представящи моралните истини и уроци.
Има многочислени самостоятелни ложи в целия свят, представляващи към 6 милиона членове. Няма единно тяло, контролиращо всички ложи, тъй че дотук с теорията на конспирацията за международното владичество.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР