Вселената се грижи за хората, които я населяват, като им

...
Вселената се грижи за хората, които я населяват, като им
Коментари Харесай

Знаците на Вселената: как те предупреждава за опасност?

Вселената се грижи за хората, които я обитават, като им изпраща сигнали и знаци преди рискови моменти в живота им, само че множеството хора не ги виждат или не умеят да ги дешифрират вярно. Тези знаци могат да бъдат както ненадейно появили се в действителността, по този начин и в сънищата.

Често откакто злополучното събитие се е случило, човек си спомня, че е виждал предупредителни знаци отдавна, само че ги е пренебрегвал.

И по този начин - по какъв начин Вселената ни предизвестява за заплаха?

Постоянно сънуване на кошмари

Ако постоянно сънувате повтарящ се сън, а в действителността той ви предизвиква единствено отрицателни страсти, това е явен знак. Например някой ви преследва непрекъснато, или се заплитате в нишка насън, а може да бъде и по какъв начин се губите в тъмна стая. Всичко това идва, с цел да ви предизвести Вселената за идно злополучие или опасност.

Усещане за дежа вю

Понякога чувството, че нещо неприятно към този момент се е случило (дежа вю) може да бъде по-красноречието от огромен червен светофар. Ако ви се коства, че към този момент сте чували тази музика или изговорени думи някъде и в това време у вас се заражда възприятие на безпокойствие, спрете и анализирайте дейностите си, тъй като най-вероятно вършиме нещо погрешно или неправилно.

Постоянно срещате автомобилни произшествия на пътя си

 Катастрофи

Всеки ден стават хиляди произшествия и научаваме за доста от тях в осведомителния бюлетин. Ако обаче се движите по нормалния си маршрут и срещнете няколко случая на пътя едновременно в един и същи ден, това е сигнал от Вселената, който ви поучава да бъдете по-внимателни.

Дрехи и обувки, които бързо стават неизползваеми

За дамите този сигнал е добре осезаем. Например обувката ви да се скъса внезапно, без да има предпоставки за това. Значи става въпрос за знак, че не сте във вашата дестинация и най-вероятно сте в заплаха. Или отивате на значима среща, а по пътя кола ви залива с кална бликам. Този знак на Вселената за заплаха също би трябвало да се вземе под внимание. Ако оборудването се поврежда непрестанно не е зле да се замислите какъв знак от ориста е това?

Вселената изпраща сигнали даже посредством повредите в компютъра или разнообразни устройства, които ползвате. Това е предвестител за идни промени в живота ви. Ако колата ви не започва добре, бъдете деликатни по време на пътя, по който поемате.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР