Всеки втори човек в Якутия е ставал свидетел на странни

...
Всеки втори човек в Якутия е ставал свидетел на странни
Коментари Харесай

Извънземни провеждали опити с мъж от Якутия?

Всеки втори човек в Якутия е ставал очевидец на странни и необясними феномени. Това настояват жителите на едно от най-загадъчните и студени кътчета от планетата.

Вече години наред популацията на Република Саха се сблъсква с мистериозни същества, които уфолози и мистици се пробват да разгадаят безрезултатно. За една от тези загадъчни срещи споделя и потребителка на съветски уебсайт за паранормални интензивности.

Случаят, който тя споделя, е от Сунтарски регион и по думите ѝ е станал през 2009 година. Тогава локален гражданин почнал да разправя на свои познати, че е бил посещаван от извънземни. Първата му среща с инопланетяните се осъществила една нощ, когато се прибирал у дома.

Докато вървял, мъжът видял бяла светлина, а по-късно се почувствал в безтегловност и изгубил схващане. Когато още веднъж пристигнал на себе си, имал неясен спомен, че големи същества с неразбираеми силуети са се движили към него. После той намерил по тялото си няколко червени точки, които образували триъгълник.

След този случай мъжът опитал да опише за прекарването си на свои познати, само че никой не му вярвал. Всички били подготвени да не помнят за разказите му, когато обаче още веднъж се случило нещо необичайно с този човек. Докато се веселял една вечер със свои другари, той липсващ ненадейно и след това никой не го видял две седмици.

След като още веднъж се появил, изглеждал в много неприятно физическо положение и застарял с двадесет години. Той съвсем не комуникирал с хората и непрекъснато повтарял, че скоро ще издъхне, защото извънземните са провеждали опити с него и виталните му сили са изчерпани.

 Извънземни провеждали опити с мъж от Якутия?

Заедно с това обаче странният мъж почнал да показва невероятни умения, които до момента нямал. Всичко това доста забавлявало приятелите му, само че когато положението на мъжа се влошило още повече и той постъпил в болница, се стреснали.

От ден дневно той изглеждал все по-зле, само че лекарите не могли да създадат нищо, с цел да му оказват помощ. Оставало само да го изпишат от болничното заведение. Малко по-късно никой повече не чул нищо за него.

Мнозина считат, че е умрял някъде, само че други описват, че разправял странни неща, малко преди да изчезне и несъмнено още веднъж е бил отвлечен от извънземни. Трети пък настояват, че след изгубването му от време на време в пустия му дом се появява странна светлина и от прозореца се вижда движещ се контур.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР