Всеки път, когато отидем в мола или пазаруваме онлайн, се

...
Всеки път, когато отидем в мола или пазаруваме онлайн, се
Коментари Харесай

20+ практични хора, които винаги имат пари в джобовете си, защото не ги харчат за глупости

Всеки път, когато отидем в мола или пазарим онлайн, се изкушаваме да купим най-различни неща, само че цифрите върху етикетите с цените бързо ни вразумяват.

Естествено, това незабавно ни вкарва в неприятно въодушевление и ни кара да загубим желанието си да пазарим. Но има хора, които не се разстройват изключително от сходни дреболии и работят практично: вземат нещата в свои ръце.

Обувки втора ръка и восък за обувки. Възстановяването на девственото им положение беше доста по-лесно, в сравнение с си мислех.

Разрязах 13 “празни ” бутилки от лосион, които би трябвало да се изхвърлят, и открих, че вътре има цялостен литър останки

Мисля, че имаш най-гладката и копринена кожа на света.

Бившата ми брачна половинка щеше да изхвърли масата, само че аз я върнах към живот. Много съм удовлетворена от резултата.

Тази година изработвах дарове със личните си ръце.

Бих бил на седмото небе от благополучие, в случай че получа нещо толкоз изобретателно.

Имам готварска печка на дърва. Намерих локална дървообработваща работилница, която изхвърляше остатъчен материал. Сега имам безвъзмездни дърва за огрев.

Сам поправих лампата, като използвах техника за запояване на витражи

Купих сватбената си рокля на пазара за 100 $

Имам тъкмо такава като нея! Измама. Похарчих цяло положение, даже с отстъпката.

Майка ми не можа да откри коледна картичка за мен, по тази причина я направи сама. Сестрите ми я видяха и незабавно желаеха такава за себе си.

Направи елементарна подложка за сушене на четки за грим. Видях подготвени решения онлайн, само че взех решение, че просто няма смисъл да заплащам пари за това.

Извадих елхата и игличките към момента миришат доста неприятно. Затова ги сложих в купа и ги сложих в стаята като диспенсър за аромати.

Имам загар. Традиционно създавам мъжки портмонета за фамилията си. Минаха 10 години и те към момента се употребяват. Ще би трябвало да измисля нещо друго.

Ако би трябвало да опаковате доста дарове, изключително в случай че са огромни, най-лесният, най-бързият и най-евтиният вид е да купите елементарна ролка тапети от магазина.

Чувствах се като финансов талант, когато се роди тази концепция.

Имаше един проблем: кутията за отпадък беше прекомерно дребна за нашата котка. Заводските версии са непристойно скъпи. Затова видях едно нормално корито в един магазин за техника.

Направил нови свещи от остатъчния восък от други свещи. Да, не беше съвършено, само че восъкът и бурканите няма да отидат на боклука.

Направих долап за мивката от остаряла тоалетка.

Синът ми доста искаше да направи дърво за котки. Заедно с доведения си татко го направиха със личните си ръце. То е доста по-издръжливо от това, което се продава в интернет.

Ето моята концепция по какъв начин да използваме стъклени буркани за подправки

Имах потребност от нов скрин. В последна сметка купих този за 1 $ на ликвидация и просто го пребоядисах в цвета, който желаех.

В маратонките ми за следсватбеното празненство липсваха ярки цветове, по тази причина демонстрирах творчество. Направих ги съвсем без никакъв опит в шиенето.

Цените на контейнерите за храна за домашни любимци опонират на логиката. В последна сметка си купих елементарна и евтина 18-литрова кофа с похлупак от магазин за авточасти.

Тя е безвредна за потребление с хранителни артикули.

Всяка година върша коледна елха от това, което имам у дома.

Какви практични секрети знаете вие за това по какъв начин да не прахосвате пари?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР