Всеки от представителите на зодиите Скорпион и Лъв има своята

...
Всеки от представителите на зодиите Скорпион и Лъв има своята
Коментари Харесай

Скорпион и Лъв – сблъсък на лидерите

Всеки от представителите на зодиите Скорпион и Лъв има своята мощна и загадъчна характерност, като няма по какъв начин да не се отрази и в връзките посред им. Пазете се от конкуренцията сред тези двама души, тъй като е избухлива!

Скорпионът не е от тези хора, които биха ласкали егото на Лъва, което може да накара Негово Величество да се разгневи. В същото време скритите страсти на Скорпиона, както и неговият характер, могат да раздразнят Лъва, който цени откритостта и откровеността на първо място.

Скорпионът, въпреки това, може бързо да се умори от това, което считат за повърхностностно и суетно в Лъва. Нуждата на всеки сътрудник от власт в последна сметка ще трансформира връзката във безконечна битка. Конфликтите и конфликтите завладяват редките моменти на благополучие, които двамата ще претърпяват дружно. Ето и повече детайлности по отношение на съвместимостта на Скорпион и Лъв и открийте техния любовен рейтинг.

Резултат за съгласуемост на Скорпион и Лъв: 2/5

Лъвът и Скорпионът символизират мощ и упоритост. Заедно те могат да реализират огромни неща в работата, в случай че не се опитат да управляват другия. Като другари, Скорпионът е импровизиран въстаник, до момента в който обичайният Лъв се тревожи за имиджа си в компанията на Скорпион. Като любовници те са харизматични и доста се забавляват. Трябва да знаете обаче, че тяхната пристрастеност, блян да прибавят пикантност към живота и предпочитание да имат другия могат да трансфорат връзката в заличаване.

Могат ли въпреки всичко Скорпион и Лъв да имат сполучлива връзка?

Тъй като и тези двамата имат буйна и пламенна природа, те в действителност ще могат да си оказват помощ взаимно да напреднат в професионален проект. Когато става въпрос за обич и партньорство, и двамата се стремят да основават мощни и здрави връзки. Що се отнася до връзката им, пристрастеността им може да се трансформира в ревнивост и владеене, както и да провокира доста драма. Тази двойка е много нетипична, само че може да има триумф, в случай че преодолее манията си за надзор. И двата знака са буйни и са мощно привлечени един от различен. Като чувствени и любящи персони, те могат да намерят доста наслаждение дружно. Наистина, те обичат същински и тази мощ може да сътвори доста дълбока връзка сред тях.

Какво може да срине тази двойка?

В тази връзка всеки се пробва повече или по-малко да господства над другия и да го засенчва. В дълготраен проект връзката ви, въпреки и буйна, може бързо да се охлади поради това. Вместо в любовна приказка тези техни черти може да трансфорат връзката им в битка за власт. Наистина, можем да чакаме доста ревнивост и разрушителни спорове от този тандем.

Какъв ще бъде интимният им живот?

Страстта на сетивата е налице при тези двамата, като те се допълват извънредно доста в своите стремежи или упования. Скорпионът от време на време има любопитни мечти, които Лъвът не се опасява да задоволи. И двамата имат ненаситно предпочитание да бъдат дружно в леглото, тъй че най-малко в това отношение не се чака да има проблеми сред тях.

Любовен съвет за тази двойка:

Скорпионът е същински, импровизиран и непослушен, а Лъвът пък има облик традиционалист, което единствено по себе си основава предпоставки за спорове. За да има триумф този тандем, и двамата ще би трябвало да се научат да си държат езиците зад зъбите в някои обстановки.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР