Когато сте във връзка, едно от големите притеснения е да

...
Когато сте във връзка, едно от големите притеснения е да
Коментари Харесай

Как да се предпазите от това да ви изневерят отново

Когато сте във връзка, едно от огромните терзания е да не би да ви изневерят. Връзките могат да ви накарат да се чувствате като на облак, да ви обезпечат наслада и задоволство. Съществуват обаче и връзки, които включват невярност, което може да ви накара да се чувствате по този начин, като че ли сърцето ви е хвърлено в огромна, черна пропаст. Ако сте претърпели това, сигурно бихте желали да научите по какъв начин да избегнете това да ви изневерят още веднъж в бъдеще. Разбирането и използването на тактики за попречване на сходни мъчителни прекарвания е от решаващо значение, в случай че, несъмнено, не сте някакъв лакомник.

Всички ние желаеме да имаме положителни взаимоотношения. Колкото повече неприятни такива преживявате, толкоз по-трудно става да вярвате в положителните. Но те въпреки всичко съществуват. Разбира се, може да преживеете или да ви изневерят, само че това не значи, че няма да намерите някого, който да сглоби сърцето ви още веднъж, тъй като несъмнено можете.

Понякога просто имаме потребност от малко помощ и друго мнение, когато става въпрос за взаимоотношения. Защо съгласно вас толкоз доста хора четат публикации със препоръки за взаимоотношения?

Ако сега избягвате сцената на запознанствата, тъй като се страхувате да ви изневерят още веднъж, ние ще ви помогнем да откриете любовта.

Травмата от изневярата

В връзките постоянно се появява гореща тематика: по какъв начин да избегнем да ви изневерят. Не става въпрос за прекомерна нерешителност или мнителност, а по-скоро за това да си напишете домашното, с цел да избегнете неприятна изненада. Нека си признаем, че да бъдеш излъган е много тежко за всеки. Първо, прочувствената страна на тази монета не е хубава. Когато някой ви изневери, това е като прочувствена буря. Доверието, това значимо нещо във всяка връзка, се срутва от пиедестала. Това не е просто нещо, което ви кара да се чувствате тъжни за известно време, а ще би трябвало да се справите с огромните, неприятни последствия. Възможно е да се окажете в рецесия, борейки се с проблемите на доверието, даже когато се впускате в нещо ново.

Освен това ще пострада и самочувствието ви в случай че се случи да ви изневерят. Сякаш внезапно се питате дали в миналото сте били задоволителни – и, забележете, този тип мислене може да се задържи като неприятен табиет. Справянето с последствията от изневярата е като записване на курс за самопознание. Става дума за това да схванеш какво те плаши, какво те вълнува и по какъв начин да изградиш връзка, която е повече цитадела и по-малко къщурка от карти.

Никой не стартира нова връзка за да бъде засегнат. Но толкоз доста от нас нямат визия по какъв начин да се предпазят от

 мъжът изневерява; да ви изневерят Как да се предпазите от това да ви изневерят още веднъж

Ето по какъв начин можете да се предпазите, тъй като не желаете да ви изневерят в бъдеще.

Доверете се на интуицията си

Въпреки че може да наподобява неуместно, множеството хора нормално знаят истината, даже и да не желаят да я одобряват. Ако в миналото са ви изневерявали, знаете тъкмо защо приказваме. Но от време на време хората избират да гледат в друга посока, пренебрегвайки всички знаци, които са тъкмо пред тях.

Един от методите да избегнете разрушеното сърце, което идва с изневярата, е да се доверите на интуицията си и на тези усеща, от които не можете да се отървете. Ако продължавате да мислите за най-лошото, когато става въпрос за колегата ви, а възприятията не изчезват, инстинктите ви може би са на прав път. Доверете се на първо място на себе си и по този начин няма да ви изневерят още веднъж, или най-малко вие да не го допуснете.

Не се влюбвайте толкоз бързо

Тръпката от това да се влюбиш бързо и мощно в някой нов човек е толкоз вълнуваща, колкото и запознанствата. Това е топло, размито възприятие, когато си мислите, че сте влюбени в този, който е съвършен за вас. Но действителността е, че не можете да опознаете същински някого за седмица, за месец, даже не е наложително да го опознаете за година. Ако извършите такова нещо, рискувате да ви изневерят. Понякога се оказва, че в действителност в никакъв случай не сте го познавали.

Ако сте били излъгани от някого, в който сте се влюбили мощно и бързо, един от методите да не повтаряте същата неточност е да действате малко по-бавно. Като начало не бързайте да се впускате във връзка незабавно, единствено тъй като стартирате да изпитвате същите топли и размити усеща. За какво бързате? Глупаците в действителност се втурват! Като забавите малко придвижването на любовния трен, си осигурявате време да опознаете някого по-добре. Възможно е да откриете, че го харесвате още повече, до момента в който продължавате да го опознавате, а може би ще откриете неща, които в действителност не ви харесват. И в случай че казусът е подобен, сте си икономисали още една несполучлива връзка, в която може да ви изневерят още веднъж и още веднъж.

Откажете се от игрите

Игрите са противоположното на честността и в случай че желаете почтеност от колегата си, би трябвало да се научите да давате толкоз, колкото желаете да вземете. Когато не играете игри, вие показвате зрялост и затова ви одобряват по-сериозно. Цялата тази ловкост с „ играча “ ще проработи единствено в случай че сте в нея единствено за развлечение и игри, само че в случай че желаете връзка, е време да се откажете от игрите. Ако вие не желаете да ви изневерят, то не би трябвало да вършиме нищо неразрешено във връзката си.

Общувайте

Ако не съобщавате по какъв начин се чувствате, какво желаете или какво очаквате, тогава по какъв начин очаквате някой да ви разбере и да поправи каквото и да е направил, с цел да ви разстрои преди всичко? Без значение какъв брой пъти четете хороскопа си или посещавате доктор, евентуално няма да се окажете с човек, който безусловно може да чете мислите ви. Колкото повече говорите с колегата си за това по какъв начин се чувствате, толкоз по-вероятно е той да успее да ви разбере и да ви съчувства, а тогава няма да ви изневерят. Те ще знаят какво желаете и какво можете да предложите, а това им разрешава да работят съгласно това, което считат, че е най-хубаво за връзката ви. А в случай че сътрудникът ви схваща по-добре връзката с помощта на по-добрите информационни линии, вероятността да ви изневерят съзнателно е по-малка.

 хората изневеряват; да ви изневерят Как да се предпазите от това да ви изневерят още веднъж

Доверете се на колегата си

Това, че са ви изневерявали преди, не значи, че всеки евентуален сътрудник в целия свят е лъжец и желае да ви изневери още веднъж. Би ли ви харесало, в случай че всеки човек, с който се срещате, одобри, че сте златотърсач, единствено тъй като споделяте някои черти с някоя златотърсачка, с която се е срещал преди? Не, не би ви харесало. Освен в случай че някой не ви даде причина да не му се доверите, доверете му се! Наистина е толкоз просто.

Не можете да контролирате хората и това, което вършат, само че макар този извънредно безсрамен свят, в който живеем, постоянно можете да се надявате, че в случай че дадете на някого доверието си, той ще осъзнае, че то е за него и че не трябва да прави нищо, с цел да го унищожи. Не си мислете, че може да ви изневерят, в случай че започнете връзка. Нищо положително няма да се случи, в случай че започнете едни връзки с такава мисъл.

Спрете да допускате най-лошото

Песимизмът е уморителен, почтено казано. Ако всички ние всеки ден се притеснявахме какво може да се обърка, вместо да се радваме на всички страхотни неща, които в действителност се случват, какъв би бил смисълът да се разсънваме всеки ден? Подобна отрицателна настройка може да ви накара да си мислите, че просто се подготвяте за най-лошия вероятен сюжет, само че в реалност единствено се подготвяте за неуспех.

Кой би желал да се среща с човек, който постоянно мисли за това по какъв начин нещата могат да се объркат извънредно доста и дали може някой да ви изневери? Щом сътрудникът ви усети мрака на вашия скептицизъм, който се просмуква във връзката, няма да е огромна изненада, в случай че се опита да откри някой, който се концентрира повече върху светлата страна. Гледайте към хубавите неща, които една връзка може да ви донесе.

Поддържайте искрата жива

Монотонността е едно от многото неща, които са отговорни за това да ви изневерят. Ето за какво е извънредно значимо двойките постоянно да намират време един за различен, без значение какъв брой са заети. Погледнете дълго и деликатно връзката си и се пробвайте да откриете кои нейни аспекти биха могли да се възползват от малко укрепване.

Прекарвате ли по-малко време дружно? Създайте седмична стратегия за вечерни срещи, с цел да наваксате. В леглото скучно ли ви е? Усилете възприятията, като се опитате да се отдадете на фантазиите на другия. Изчерпват се нещата, за които да говорите? Изпробвайте нови действия дружно. Има безусловно хиляди способи, по които можете да поддържате искрата в една връзка! Така няма да ви минава през главата мисълта, че може да ви изневерят.

Бъдете самостоятелни

Това, че сте се влюбили в някого и желаете да сте с него от самото начало, не значи, че би трябвало да забравите за себе си и за нещата, които обичате да вършиме. Здравословно е да прекарвате време разграничени и не е наложително двамата постоянно да се интересувате от едни и същи неща. Никой не харесва нуждаещи се от помощ приятелки или гаджета. Трябва да си дадете взаимно пространство да дишате и да се развивате отвън връзката.

Ако държите колегата си в полезрението си 24 часа в денонощието, това единствено ще го накара да се усеща задушен и той ще се мъчи да откри изход… А той нормално свършва в прегръдките на различен и по този начин може да ви изневерят още веднъж и още веднъж. Затова се опитвайте да намерите салдото във връзката си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР