През годините за мъжете са казани много верни и неверни

...
През годините за мъжете са казани много верни и неверни
Коментари Харесай

15 погрешни представи за мъжете

През годините за мъжете са казани доста правилни и погрешни неща. Част от тях са основали едно заложено мнение, което от време на време може да бъде определящо за метода на дамите към техните сътрудници.  Стереотипите, свързани с пола, основават неподходящи условия за всички. Всъщност дамите не са единствените жертви на половите стандарти.

За мъжете може да бъде също толкоз неподходящо, когато са подложени на стандарти.

Това също толкоз елементарно се отразява на тяхната кариера, обществен живот и даже на тяхната сигурност. Мъжете може и да имат преимущество във връзка с професионалните желания, физическата мощ и когнитивните качества, само че нищо от това няма значение, в случай че стандартите, които им се постановат, обезсилват всичко, за което работят.

Може би си мислите: „ Защо би трябвало да ни е грижа, откакто мъжете получават цялата популярност? “. Точно по този начин, за какво всички ние да не можем да живеем живот, в който не ни съдят по това, което вършим, или по това по какъв начин ни възприемат хората?

Това, че мъжете по-рядко са подложени на стандарти, не значи, че това не е голям проблем. Всеки тип стандарти може да бъде нездравословен, изключително в случай че настроението отразява нещо отрицателно. Положителните стандарти също имат противоположен резултат. Идеята може да звучи по този начин, като че ли клони във ваша изгода, само че истината е, че някой от другата страна може да заплати за нея. Например един негативен стандарт би бил, че мъжете заслужават по-висока заплата от дамите. Това звучи преференциално за мъжете, само че е извънредно нездравословно за дамите.

 Мъжете от тези 4 зодии третират дамите си като кралици; за мъжете 15 неправилни показа за мъжете

Стереотипите засягат всички в дълготраен проект.

По-големият проблем е по какъв начин един стандарт се трансформира в настройка и в последна сметка се трансформира в настойчиво, мъчно за разлюляване разбиране. Ако системата не се промени скоро, тя може да нанесе повече вреди от към този момент направеното. Мъжете заслужават да имат опция да се защитят от стандартите.

Тук приказваме за всеобщото мнение и избрания за мъжете, които са заложени в обществото, само че можем да създадем ангажимента, че за всеки един джентълмен може да бъдат добавени още редица сходни избрания.

Но въпреки всичко ето кое в най-голяма степен е наложено като стандарт за мъжете през годините:

Мъжете в избрана промишленост не могат да бъдат хетеросексуални

Има някои промишлености, като модата, козметиката и хубостта, които показват мъжете в характерна светлина. Ако един мъж работи като коафьор, той автоматизирано бива определян като противоположен. Същото важи и за дизайнерите, медицинските сестри и масажистите. Oбезпокоителното в тази ситуация е да се смесва тази еднаквост на някого с професионалния му живот. Примерите за това ги има и в двете страни, само че въпреки всичко не можем да сложим всички под общ знаменател и да мислим за мъжете по този метод единствено, тъй като те са избрали по-различен професионален път.

Мъжете ви напущат, когато станете прилепчиви

Мисловните игри, които хората играят, се оказват тяхното проваляне – нормално поради стандарти. Замисляли ли сте се в миналото какво би станало, в случай че излезете нескрито и кажете на мъжете какво в действителност чувствате? Да, играта на обвързаност може да бъде ефикасна, само че няма нищо правилно в мита, че мъжете си потеглят сега, в който дамата стане прочувствена. Това е най-голямата неистина при запознанствата и е по-добре да не я употребявате. За мъжете е добре дамата до тях да споделя какво изпитва, да демонстрира възприятията си и да знае какво желае. Не се срамувайте и не се тормозете, че индивидът до вас ще си тръгне, в случай че споделяте и желаете да сте повече време до него. За мъжете е прелестно, въпроса е да бъде показано.

Мъжете ви изневеряват, когато ги игнорирате

Друга визия за мъжете е, че те изневеряват, в случай че ги игнорирате, тъй като се възмущават от това. Това ги кара да се усещат зле, само че не всички от тях изневеряват поради това. За мъжете игнорирането може да е проблем, само че не чак подобен, че да се стигне до нещо толкоз извънредно. Изневярата и това дали един човек е податлив да премине към нея се дефинира от характера, а не дали няколко вечери поред не вечеряте дружно или не си вдигате телефона. За мъжете има надалеч по-фатални неща в една връзка, тъй че не си мислете незабавно най-лошото.

Мъжете са склонни към принуждение и мощен яд

Всеки, който има прикрит проблем с експанзията, е податлив към принуждение. В множеството случаи медиите просто показват мъжете като хищници. Статистически видяно, има повече мъже, които правят закононарушения, свързани с принуждение, да. Но това не значи, че другите полове също не са склонни към принуждение. За мъжете можем да кажем, че експанзията е част от възпитанието. Ако половинката ви е израснала в семейство, където насилието е било всекидневие е предстоящо и той да се трансформира в подобен неприятен човек. Не всеки обаче е подобен. Дори в противен случай. Има доста, които са надалеч от определението за агресори.

 мъжете и жените; за мъжете 15 неправилни показа за мъжете

Мъжете обичат избрани елементи от тялото

Това е един от общоприетите стандарти за половете. За мъжете е признато, че са почитатели на разнообразни част от женското тяло. Някои се заглеждат повече в бюста, други в задните елементи, само че това не е определящо за усета на един мъж. Не всички мъже харесват това. Някои харесват повече краката или даже извивките на торса, в сравнение с останалите неща. Така че за мъжете от време на време характера е на напред във времето, както би трябвало и да бъде.

Мъжете не се интересуват от сватби

Фактът, че един мъж ви е помолил да се омъжите за него, значително демонстрира, че той се интересува от сватби. Те може да не са толкоз по цветята, колкото булката, само че също желаят да изживеят един прекрасен ден. Много мъже на драго сърце биха взели участие в сватбените си проекти. Не можете да си визиите какъв брой душевен могат да се развълнуват от избора на подобаващи костюми за себе си и за своите шафери. За мъжете това също е една фантазия, тъй че не се връзвайте на сходни приказки.

Мъжете не могат да бъдат във връзка без фамилиарност

Повечето мъже не изчакват да сключат брак и тогава да станат. Но подчертаваме „ множеството “. Това важи изключително за тези, които са доста влюбени и са подготвени да изчакат и да почитат убежденията на колегата си по отношение на тази част на връзката. Ако всичко останало във връзката върви, то не би трябвало да имате проблеми.

Мъжете могат да ядат доста и да не наддават на тегло

Виждали ли сте статистиката за затлъстяването в някои страни? Метаболизмът на мъжете може да е по-бърз, само че храната си е храна. Тя удря бедрата ви, когато минимум очаквате. За мъжете не е прелестно да напълнеят, изключително в случай че това се случва в региона на корема. Така че двамата сте дружно в тази битка.

Мъжете би трябвало да бъдат осигуряващите в фамилията

Когато се възмущавате от мъжа, че не обезпечава по-голямата част от приходите на фамилията, на процедура поставяте под въпрос неговата стойност. Мъжете са способни да създадат доста за едно семейство, даже и да не се грижат за 100% от финансите.

Мъжете се отхвърлят от настойничество над децата си

Повечето правосъдни зали избират майката в делата за настойничество, даже в случай че и двамата родители са в положение да се грижат за децата си поотделно. За мъжете е доста значимо да отглеждат децата си. За страдание, даже законодателните сили се крият зад завесата на половите стандарти и считат мъжете за некомпетентни родители.

Мъжете би трябвало да приказват като мъже

Някои мъже са осъждани за това, че поддържат връзка „ женствено “. Уравновесеността и тактът постоянно се поясняват неправилно като друга пристрастеност. Предположението, че един мъж не е същински мъж поради метода, по който приказва, е самоуверено и невежо.

Мъжете не могат да бъдат насилвани

Това е доста рисков стандарт, тъй като лишава правото на мъжа да изрази възмущението си. Насилването е посягане върху цялото ви създание. Мъжът не може просто да го отмине, както не може да го отмине и. Това е универсално травматично събитие. По-големият проблем е, че мъжете рядко оповестяват за нещо такова, тъй като се срамят.

Мъжете не би трябвало да плачат

Всеки има потребност от отдушник, с цел да излее разочарованието си. Плачът е едно от най-освобождаващите дейности, които всеки прави, с цел да се освободи от болката. Когато стартираме да викаме на мъжете, че плачат, ние им пречим да показват прочувствено себе си. И все пак… не е ли това едно от най-големите недоволства против тях? Трябва да спрем да се срамим от мъжете за това, че са прочувствени. Позволете им да показват себе си – да, даже в случай че това значи да пролеят няколко сълзи.

Мъжете не се интересуват от възприятията на дамите, с които се срещат

Те се интересуват, даже и да е единствено дребна част от това, което дамите чакат от тях. Често мъжете просто не умеят да се оправят с страстите по този начин, както го вършат дамите. Решенията им излизат груби или безчувствени, единствено тъй като по този начин са били изтълкувани.

Мъжете би трябвало да бъдат „ същински “ мъже

Ако погледнете в панталоните им, ще видите, че мъжът си е мъж. Определението за същински мъж наподобява е субективно, само че фактът, че има търсене на въплъщение на същинския мъж, е безразсъден. Един мъж не трябва да бъде съден за това, че не се придържа към статуквото. Един мъж заслужава да бъде определян като мъж, без значение от външния му тип или държание.

Стереотипите са мъчителни, глупави убеждения, на които да се държи. Изброените нагоре стандарти за мъжете са рискови убеждения, които би трябвало да се поддържат, и би трябвало да бъдат изкоренени неотложно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР