Всеки от нас излъчва аромат, който, ако съставим меню на

...
Всеки от нас излъчва аромат, който, ако съставим меню на
Коментари Харесай

Храни и напитки, от които тялото мирише страхотно

Всеки от нас излъчва мирис, който, в случай че съставим меню въз основата на ароматни съставки и подправки, може да бъде в действителност прелестен.

Елиминирането от диетата на продуктите, които излъчват неприятни миризми през кожата вследствие на метаболизма и замяната им с тези, които постоянно се употребяват при композирането на парфюми, ще ви накара да миришете сладко, пикантно или свежо (в взаимозависимост от настроението ви).

Как да контролирате аромата си? 

Започнете с отвод от стимуланти

За страдание, алкохолът, кофеинът и никотинът скапват аромата на тялото, убивайки другите миризми с аромата си. Затова преди да започнете да променяте диетата си и да превърнете менюто си в ароматно меню, откажете се или най-малко намалете количеството стимуланти.

Кафето и алкохолът подкиселяват тялото, а изпаренията генерирани от техния метаболизъм (допълнително ускорени от кофеина) се отделят от кожата даже няколко часа след консумация! 

Почистете менюто от алено месо, чесън, карфиол и броколи

Червеното месо е мощно метаболитно предизвикателство за тялото ви. По време на храносмилането и преработката му в храносмилателната система се образуват токсични газове, чиято миризма се усеща през кожата, апропо и заради нарасналото изпотяване след банкет на огромна порция протеин.

Същото важи и за чесъна, чийто максимален фактор не е разрушителният резултат върху дъха ви, а нарасналото произвеждане на храносмилателни газове с неприятна миризма. 
Ароматите, които ще подобрят работата и концентрацията ви
Сред ароматите има и такива, които са способни да подобрят доста концентрацията ни, както и да ни оказват помощ да позволяваме по-малко година..
Прочети повече
Неприятната миризма на надробен карфиол и броколи през порите на кожата, дружно с потта, напуща тялото, съсипвайки миризмата ви.

Парфюмирайте се от вътрешната страна на открито

Започнете почивния си ден със солидна порция сладки плодове. Най-устойчивите аромати, които се усещат през кожата, са ананас, папая, алена боровинка, пъпеш и грозде.

Можете да ги употребявате за подготвяне на плодова салата с малко фалшификация, която има извънредно позитивен резултат върху аромата на тялото: канела, кардамон и ванилия. Последният може да се добави към менюто под формата на ванилова захар.

Миризмата на тялото също се въздейства ослепително от... семена от сминдух. Най-добре е да ги купите цели, да ги смилате вкъщи и да добавите към разнообразни ястия като фалшификация.
Как домът ни постоянно да ухае на хубаво с естествени лесни способи
За благоухание в кухнята Постелете кухненска хартия за печене на скарата в печката, а върху нея разпръснете малко канела и карамфил. Пуснет...
Прочети повече
Сладък метод да ядете сминдух е да обогатите домашно подготвен тофи сос с него и да го консумирате с ванилов сладолед. Вкусно!

Пийте мляко заран и чай от жасмин или мента през целия ден

Ако не можете да се откажете от лютите подправки и чесъна, прибавете мляко в менюто, с цел да успокоите дразнещата им миризма. 

По сходен метод работи и ментата, чаша от която вечер за една нощ обезврежда миризмите, свързани с метаболизма.

Яжте по-малки порции, само че по-често!
Как да дишаме чист въздух вкъщи и да отстраняваме алергените
Да дишаме чист въздух, е доста значимо за всеки от нас за воденето на по-здравословен живот, а въздухът в офиса или дома може да е даже п...
Прочети повече
Начинът, по който миришеме, се въздейства и от метода, по който ядем храната си. Яжте по-малки порции, само че няколко пъти дневно.

По този метод няма да претоварите храносмилателната си система, която ще може да се оправи с храносмилането в точния момент. Останалите в червата порции храна отделят отрови с неприятна миризма.

Пийте доста вода с цитрусови гарнитури.

Негазираната минерална вода, употребявана в огромни количества непрестанно, прочиства и детоксикира тялото, премахвайки метаболитните артикули от него.  

Чаша вода с листенце мента и комат благоуханен портокал е различен патент за хубав, пресен мирис.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР