Кралица Титини е моден дизайнер от Гвинея, която работи на

...
Кралица Титини е моден дизайнер от Гвинея, която работи на
Коментари Харесай

В света на модата: Пътят на един дизайнер от Гвинея до Ибиса

Кралица Титини е фешън дизайнер от Гвинея , която работи на остров Ибиса . Тя споделя пред Voice of America , че „ отхвърлям се “ не съществува в речника ѝ, без значение от компликациите. Между фантазиите и задачите, тя желае да даде опция на младите гвинейци да следват своя път в стилната промишленост и да работят в свят, в който цвета на кожата няма значение.

Титини споделя, че не е елементарно да бъдеш жена в свят на мъже и по тази причина тя предизвиква дамите да следват своите фантазии. За дизайнерката това е дълг, който извършва с обич.

„ Ако желаете да бъдете дизайнер, стилист, модел, действайте, можете да го извършите “, споделя тя и добавя, че е нужна непримиримост.

Титини счита, че африканската просвета би трябвало да бъде употребена в всекидневието освен от носителите ѝ, тя има вяра, че е изцяло обикновено да виждаш разнообразни хора по улиците, облечени в африкански облекла. За Титини това е отдаване на респект към самата просвета на континента и нейното разпространение по света, показват от VOA .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР