Всеки от нас има много навици, които са много здраво

...
Всеки от нас има много навици, които са много здраво
Коментари Харесай

15+ доказателства, че на света има 2 вида хора. И понякога дори ме ядосва.

Всеки от нас има доста привички, които са доста крепко открити в живота ни. И най-често не придаваме значение на такива привички, тъй като това към този момент е просто неразделна част от ежедневните ритуали. Но елементарно виждаме по какъв начин някой различен не е изключил светлината в къщата, не е затворил вратата с всички ключалки или е сложил буркан с кафе на неверния рафт.

Ние от редакторите имахме дълга полемика за това кой и какви привички е формирал. А за какво не всички семейства да ги споделят. И в тази публикация споделяме истории за същите тези 2 типа хора. И най-после ще намерите дребен бонус.

Всички съдове се мият по друг метод. Ако въобще се измие

О, тази борба с чиниите. Някои хора даже не могат да оставят една паница в мивката. И някой обича да натрупва цяла планина.

И нещата в килера няма да се прегънат сами. Въпреки че не всички мислят по този начин

Редът в дрешника наподобява друг за всеки. И въобще не е належащо да слагате даже купища неща, с цел да намерите най-подходящия.

Какво можем да кажем за вярното ястие на царевица

Разликата сред това по какъв начин брат ми и приятелката ми ядат царевицата си.

Тук сигурно няма правила: както съумя, по този начин яде. Основното е, че варената царевица е толкоз вкусна.

Май пакетчетата чай също ни разделиха на 2 лагера.

Вероятно тези, които обичат по-силен чай, оставят торбичка в чаша. Само с цел да измиете такава чаша по-късно, би трябвало да преминете през цялостен квест „ за разплитане на нишките “.

Дори мюсли с кисело мляко, не всеки яде едно и също

Втората фотография ме кара да се безпокоя и ми припомня за брачна половинка ми, който яде кисело мляко.

Разбъркването или удоволствието от красиво сервиране не е толкоз значимо. Основното е, че такава закуска е доста питателна.

Чай или кафе – това е мястото, където разногласията в никакъв случай не стихват

Имаме 2 вида хора: едните пият чай, другите пият кафе. Снимката демонстрира типична борба сред чай и кафе на стеснен рафт. Винаги от горната страна е или чай, или кафе. Този, чиято страна е изпод, мърмори. Сега господства чаят.

Борбата сред феновете на кафето и феновете на чая в никакъв случай не стопира. Но каква е разликата: чай или кафе, в случай че го пиете, до момента в който говорите с най-хубавия си другар?

Всичко би трябвало да е наред. Безпорядъкът също е добре пристигнал

Раят за перфекционистите, когато всичко е бутилка до бутилка на рафта. Само от време на време чиновниците на магазина просто нямат време да подредят всички артикули толкоз красиво.

Съседите също биват 2 типа

Представите на съседите за съвършен двор не постоянно съответстват. Някой се грижи за моравата си толкоз деликатно, като че ли се приготвя за фотосите на съвършения американски филм. И някой умерено третира падналите листа в двора си.

Дори пастата за зъби може да бъде ябълка на раздора

Пастата е болежка. Съпругът отляво, моят отдясно. Ако имаме общ, тогава всякога душевен буйствувам.

Дори пастата за зъби всички изстискваме по разнообразни способи: леко и последователно от цялата тубичка или натискаме в самата й среда, единствено и единствено да потече по-бързо върху четката.

О, тези защитни филми по крайбрежията

Предпазните фолиа на бурканите могат да се отстранят изцяло или просто да се раздерат, с цел да стигнете по-бързо до сладките. Има и 3-ти вид хора: когато филмът е откъснат единствено на половина, тъй че по-късно да покриете още веднъж буркана с него.

Когато ти е мъчно да държиш опаковката на бонбон в ръцете си умерено

Забелязали ли сте по какъв начин някои хора обичат да въртят опаковки от бонбони, салфетки в ръцете си? И някой въобще не може умерено да сложи обвивката, тя би трябвало да бъде раздрана на части.

Нож или лъжица за сирене – това е въпросът

Има 2 типа хора на този свят. Моят съквартирант и аз просто обичаме печено сирене. Тя постоянно употребява нож, до момента в който аз вечно съм вързан за лъжица.

Нож или лъжица? Всеки от нас има друга визия за улеснение. Затова не се учудвайте, в случай че някой направи противоположното.

Добре е, че в доста неща всичко към този момент е премислено за нас

А за тези, които се нуждаят единствено от една дъвка, и за тези, които обичат да вземат цяла шепа едновременно, производителят излезе със специфичен похлупак.

Е, в тази ситуация е по-удобно за някого

Много хора са привикнали да развързват и по-късно още веднъж да връзват връзките си всякога, когато събуват и обуват обувките си. И някой умерено обува обувки, без да допира връзките.

Вкусовете, както се споделя, не спорят

Защо да потапяте всяко настрана парче в соса, когато можете просто да го излеете върху цялото ядене едновременно.

Когато споделяте стая с някой различен

Тъкмо си поех въздух и разбрах, че има 2 типа хора.

По някаква причина съществува стандарт, че представителките на женската половина избират повече поръчка. Но когато видите тази фотография, елементарно можете да разберете, че 2 типа хора са надалеч от дамите и мъжете.

Май е нещо за разделното хранене

Някой избира да опита всяко ядене поотделно, с цел да усети по-добре усета му. И някой се придържа към теорията, че усетът на продуктите се добавя взаимно, тъй че би било хубаво да ги смесвате.

Киви също потвърди, че сме толкоз разнообразни

Мъжът ми в никакъв случай не го чисти, само че го изгребва с лъжица до последното парче. Но не мога да го направя, не ми е вкусно.

Този плод може да се нареже на половина и деликатно да се извади пулпата с лъжица. И можете да го нарежете на сочни части, тогава не е нужно да цапате ръцете си и елементарно можете да го ядете с уреди.

Какви са другите сбирки, които събираме

Ние сме разнообразни в съвсем всичко. Дори навиците ни да колекционираме и събираме се разграничават толкоз доста, че могат да провокират просто куп въпроси за някои.

Правила за паркиране

На паркинга можете да видите по какъв начин някои водачи благоразумно сгъват огледалата на колите си, с цел да е по-удобно за други да паркират наоколо. И някой, в противен случай, се нуждае от повече огледала. В последна сметка каква е разликата? В последна сметка на паркинга всички средства са положителни, единствено и единствено да паркирате колата вярно и да не нараните съседа си.

Когато даже не знаеш кой костюм е по-добър

Идеята за празненствата с костюми също може да варира доста. И в тази ситуация главното е, че всеки в действителност се обърка със личния си облик.

Бонус: май природата е разделила на 2 вида освен хората

Споделете какви привички имате? И по какъв начин реагирате, в случай че вашите другари, родственици или съседи вършат нещата по друг метод?


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР