Всеки обича изненадите, особено когато са направени с мисъл и

...
Всеки обича изненадите, особено когато са направени с мисъл и
Коментари Харесай

Ваучерът за кино - подарък от сърце и с отношение по всяко време на годината

Всеки обича изненадите, изключително когато са направени с мисъл и отношение. Но от време на време изненадите са всичко друго, само че не и приятни. За да избегнем това неприятно възприятие на разминаването сред упованията и действителността, само че да запазим приятната тръпка, Cinema City предлага подаръчни ваучери за кино.

С ваучера подарявате кино страст: романтика, премеждие, екшън – пожеланията се сбъдват освен по Коледа, а когато и да е на годината. Така ваучерът може да е превъзходен подарък за рожден ден, фамилен празник или специфичен мотив като годишнина, да вземем за пример.

От този месец подаръчните ваучери могат да се купят за кино в Cinema City и онлайн на www.cinemacity.bg/eVoucher, а разновидностите са 6. Предплатеният подарък може да е за 2D и 3D прожекции, само че също и за кино прекарване в IMAX. Истинско кино премеждие и безусловно " влизане " в ъв кино лентата са прожекциите в 4DX залите на Cinema City във София, Пловдив и Варна. Няма по какъв начин да сбъркате - вие плащате подаръка, получателят избира кино лентата и датата самичък! 

Ваучерите за кино-подарък са годни 6 месеца от датата на закупуване. След като бъдат поръчани онлайн, те могат да бъдат изпратени непосредствено на вашия и-мейл – бързо и комфортно, без разходки до киното. Досега закупуването на ваучерите за кино беше допустимо единствено от касите на Cinema City в София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе и Стара Загора, само че онлайн улеснието прави пазаруването на подарък още по-лесно и прелестно. Планирайте подаръците за цялата година, въпреки всичко афишът за 2022 е много атрактивен!

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР