За първи път пред съда ще застане Рангел Бизюрев, обвиняем

...
За първи път пред съда ще застане Рангел Бизюрев, обвиняем
Коментари Харесай

Убийството в Цалапица: Екстрадираният Рангел Бизюрев ще бъде разпитан в съда

За първи път пред съда ще застане Рангел Бизюрев, обвинен за убийството на Димитър Малинов от Цалапица. Пред постройката на прокуратурата в Пловдив околните на убития и поданици на Цалапица провеждат митинг.

Гражданското неодобрение ще се организира час преди да стартира същинското дело против близнаците Борислав и Валентин Динкови. Едно от настояванията на протестиращите е прокуратурата да промени обвиняването към тях от укривателство в съучастие в убийството на 24-годишния юноша.

За първи път през днешния ден пред съда в качеството му на очевидец ще бъде разпитан и екстрадираният у нас Рангел Бизюрев. Очаква се неговите показания да разкрият ролята на близнаците в закононарушението и дали те са взели участие в побоя над Димитър Малинов. За разпит са призовани и други очевидци.

 Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО) 5 мин. Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО)  Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май? 4 мин. Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май?  Проект за 50 млн. лева: Част от бул. 2 мин. Проект за 50 млн. лева: Част от бул. " Стамболийски " в София става пешеходен, пускат трамвай  Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът 2 мин. Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът  Захарова: Русия ще третира всички задгранични наемници и оръжия в Украйна като военни цели 4 мин. Захарова: Русия ще третира всички задгранични наемници и оръжия в Украйна като военни цели  Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО) 3 мин. Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО)  Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО) 5 мин. Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО)  Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май? 4 мин. Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май?  Проект за 50 млн. лева: Част от бул. 2 мин. Проект за 50 млн. лева: Част от бул. " Стамболийски " в София става пешеходен, пускат трамвай  Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът 2 мин. Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът  Захарова: Русия ще третира всички задгранични наемници и оръжия в Украйна като военни цели 4 мин. Захарова: Русия ще третира всички задгранични наемници и оръжия в Украйна като военни цели  Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО) 3 мин. Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО)

През март съдът остави Рангел Бизюрев в ареста. След 4-часов разпит Бизюрев показа значими елементи по убийството на 24-годишния Димитър. Имало е уговорена среща сред Димитър и Рангел за диалог, само че вместо това е имало побой. Рангел е нанесъл четири удара в торса и в ребрата на Димитър.

Протестиращите се тормозят, че проверяващите няма да стигнат до цялата истина

Рангел е разказал пред проверяващите, че при заравянето на тялото Димитър е бил към този момент мъртъв. Също по този начин той е признал, че е работил самичък в побоя без присъединяване на близнаците Борислав и Валентин Динкови.

След разпита стана ясно, че има разминавания в показанията на Бизюрев и на един от близнаците, арестувани за съучастие или укривателство – Борислав Динков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР