Всеки ден виждаме стотици перфектни снимки в Instagram, Facebook, плакати

...
Всеки ден виждаме стотици перфектни снимки в Instagram, Facebook, плакати
Коментари Харесай

20 снимки зад кадър, които показват какво се крие зад прекрасните кадри

Всеки ден виждаме стотици съвършени фотоси в Instagram, Фейсбук, плакати и видеоклипове и освен по списанията и даже можем да кажем че са навсякаде тези съвършени фотоси. Разбира се, в този момент всички схващат, че зад красива картина може да има часове работа върху нея и ненадейно място за снимане.

Но за цялост някои консуматори на мрежата разгласяват колажи от поредицата „ Местоположение против. Снимки ”, които демонстрират по-ясно от всевъзможни думи, че приключеното изображение и задкулисието на фотографията са радикално разнообразни.

А визиите се ли какво тогава се случва по време на снимание на някой екшен филм, или даже някой видио клип със специфектите. А може би вие някого сте пресъствали на сходни клипове или фотоси. Ако да, разкажете на нас по какъв начин беше това и какво усещане ви се остана след сходно нещо.

Ние даже не бихме помислили за спартанските условия, при които се вършат някои фотоси. Каним ви да гледате най-запомнящите се съпоставения. От които ние сами сме се останали потресени, и разбирасе надявами се и ви да се останите потресени от тези фотоси.

А вие имате ли сходни фотоси, като тези? На напред във времето фотографията или клипчето да е съвършен, а на задния нещо извънредно. Ако имате сходни фотоси покажете ги и на нас, ние единствено ще се зарадваме да ги забележим.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

И по какъв начин ви са сторят тези фотоси? Се впечатлих те ли се от тяхната панорама? А вие имате ли красиви фотоси на телефона си? Покажете няколко от важите фотоси! Все отново сме сигорни че имате някой сходна фотография в колнекцията си.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР