Всеки ден виждаме, докосваме и използваме различни предмети. Малко хора

...
Всеки ден виждаме, докосваме и използваме различни предмети. Малко хора
Коментари Харесай

Богати хора разкриха как привличат енергията на парите

Всеки ден виждаме, допираме и използваме разнообразни предмети. Малко хора знаят, че тяхната сила, може да направи чудеса.
Това звучи малко необичайно, само че материалното благоденствие зависи от това по какъв начин подреждате предметите вкъщи и в офиса. Ако го извършите вярно, тогава ще се превърнете в същински магнит за пари.
Парите също са сила, която постоянно (макар и не винаги) обезпечава наслада, задоволство и, несъмнено, усъвършенства настроението.
“Парите не са най-важното нещо в живота. Но парите стават извънредно значими, в случай че от самото начало не ви доближават ”, написа Бодо Шефер. И е мъчно да не се съгласим с него.
Представяме ви 6 необикновени, само че доста значими съвета от Фън Шуй, които подсигуряват, че парите ще влязат във вашия дом:
1. Поправете всички счупени предмети: обърнете особено внимание на крановете и течащите покриви.
Според Фън Шуй водата въплъщава две неща: парите и страстите.
Водата тече, а парите и страстите са сили, които също имат собствен личен поток.
Затова огледайте добре жилището или къщата си за повреди, които не бихте могли да поправите сами. Има ли течащи кранове или проблеми с покрива? Ако е по този начин, обадете се незабавно на занаятчия. В последна сметка, като поправяте нещата в дома си, вие в действителност подреждате живота си.
2. Винаги сваляйте капака на тоалетната
Когато пускате водата в тоалетната, се отделя доста количество сила. Затова постоянно затваряйте капака на тоалетната, тъй че позитивната сила да не напуща дома ви.
Можете да завържете алена панделка на капака на тоалетната, с цел да отбраните вашите финанси.
3. Почистете пространството към входа
Важно е входната врата на дома ви да наподобява добре.
Изхвърлете ненужните предмети и саксии със сухи цветя. Това е доста значимо, тъй като всички тези на пръв взор дребни неща блокират пътя на позитивната сила.
Освен това, се уверете, че звънецът ви работи вярно, с цел да не пропуснете значим посетител или позвъняване, което също може да е предвестител на смяна, която носи финансово богатство.

Домашният номер и табелата с адреса би трябвало да се виждат отдалеко, с цел да може силата елементарно и бързо да откри пътя до дома ви.
4. Обърнете внимание на знаците
Когато влезете в къщата през входната врата, какво се намира отляво в коридора?
Какво съхранявате там? Всичко подредено и рационално ли е, или може би царува неразбория и безпорядък?
Може би имате красиво растение, което пораства бързо и излъчва възвишен мирис? Ако е по този начин, очаквайте финансовото ви положение да се усъвършенства в близко бъдеще.
Можете да украсите стените с картини на дървета, водопади, реки и даже скачащи коне. Това ще обезпечи непрекъснат поток от сила и пари. Всъщност, сходни изображения символизират свободата и тя разсънва позитивна сила.
Печките на дърва са знак на благосъстояние и обилие. Това е посочено и в ученията на античен Тибет.
Ако имате камина в дома си, постоянно я поддържайте чиста. Също по този начин проверявайте постоянно положението на комина, с цел да не е запушен с парчета.
И по този начин, ще разчистите пътя на позитивната сила, който ще улесни притока на пари към вашето семейство.
5. Научете се да цените парите
След като предприемете предходните пет стъпки, е време да осъзнаете по какъв начин се отнасяте към парите. В последна сметка от това зависи вашето богатство.
Ако по никакъв метод не можете да постигнете финансово благоденствие, може би това е по този начин, тъй като сте имали неправилен мироглед за благосъстоянието, парите и богатите хора от детството си. Може би ги смятате за нечестни, хитри и арогантни, тъй като смятате, че е невероятно да се вършат пари без тези качества.
6. Време е да измененията мисленето си.
Погледнете на парите от напълно друг ъгъл: като премия за добре свършената работа, добрина, изобретателността и лоялността към хората.
И най-важното, без значение дали харчите спестявания, получавате или вземате назаем, постоянно бъдете признателни, че ги имате, дри и за дребното количество.
Оптимизмът и позитивната сила са магнитът за привличане на пари. Вашите мисли би трябвало да са светли, твърда религия в най-хубавото, а пространството в дома да е отворено за силата на живота. Само тогава парите ще потекат към вас.
Вече знаете по какъв начин да привлечете парите и шанса в живота си.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР