Всеки ден научаваме нови и нови открития и техники за

...
Всеки ден научаваме нови и нови открития и техники за
Коментари Харесай

Как чрез кареза да подобрите сексуалния си живот

Всеки ден научаваме нови и нови открития и техники за усъвършенстване на половия ни живот, само че може би е най-добре да се огледаме някъде надалеч в предишното и по особено в XIX в.

Проучвания сочат, че тогава двойките са имали доста по-пълноценен сексуален живот с помощта на техника известна като „ кареза “. Тя разрешава на сътрудниците да се любуват по-дълго на интимния си контакт и отсрочва момента на висшото наслаждение. Удължава секса и ни сближава още повече с половинката ни.

Терминът „ кареза “ е фиктивен от доктор Алис Банкър Стокъм през 1896 година Тя е едвам петата жена доктор в Съединени американски щати. Алис Стокъм е една от рядко срещаните по това време дами-феминитски. Тя поддържа контрацепцията, възбраната за носене на корсети, както и за половата равнопоставеност сред мъжете и дамите.

„ Кареза “ произлиза от италианската дума „ carezza”, която значи „ милувка “ и e полова техника, която предизвиква двойките да наблегнат върху физическата и душевната си непосредственост, гледайки се дълго време в очите и докосвайки се напълно леко и нежно. Методът е прочут още и като полово самоограничение и оказва помощ на доста двойки през XIX в. да подобрят половия си живот, въпреки че съществували и разногласия за ефикасността му.

Любопитен факт, обвързван с карезата е, че тя може да ни подтиква прекомерно мощно и да сътвори неутолимо предпочитание за секс и включването на нови детайли, написа Woman.bg. Може да ни пристрасти и в даден миг да се почувстваме извънредно незадоволени. От друга страна карезата може безусловно да възроди половите връзки с колегата и да възвърне интереса ни към него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР