Всеки да си свърши работата по закон и задълженията, съответно.

...
Всеки да си свърши работата по закон и задълженията, съответно.
Коментари Харесай

Крум Зарков: Всичко е на масата и не говорим нито за Шенген, нито за еврозоната

Всеки да си свърши работата по закон и отговорностите, надлежно. Това изиска в студиото на Нова телевизия служебният министър на правораздаването Крум Зарков. Висшият правосъден съвет е единственият парламентарен съдия в тази обстановка и той би трябвало да стартира да работи по силата на механизмите, които са му заложени.

Това, което чухме през вчерашния ден е просто удостоверение на това, което заявяваме някои от нас от години, разяснява Крум Зарков, въпреки и да уточни единствено едно име в студиото - своя предходник в Министерство на правосъдието Надежда Йорданова във връзка квалифицираните законопроекти за въвеждане на надзор над основния прокурор. Ако законопроектът бъде признат, в границите на седмици може да се стартира следствие. Всичко това зависи от 240 народни представители, отсече правосъдният министър.

Когато в продължение на години си зарявате главата в пясъка, бомбата избухва в най-неподходящия миг, разяснява Крум Зарков и добави, че при тактика на тъга до безкрайност, се получава непосилен край.

Има ли някои, за който да не е явно ясно какво би трябвало да се направи, попита реторично Крум Зарков. Според него нито Иван Гешев, нито Борислав Сарафов могат да извършват към този момент функционалността на основен прокурор.
 Напрежението в прокуратурата - купеста облачност с дъжд и гръмотевици
Напрежението в прокуратурата - купеста облачност с дъжд и гръмотевици

Даниел Вълчев не си е и представял, че може да се случи протичащото се
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР