Всеки човек твърди, че очаква с нетърпение да го застигне

...
Всеки човек твърди, че очаква с нетърпение да го застигне
Коментари Харесай

Пречиш ли сам на успеха си? Провери тук!

Всеки човек твърди, че чака с неспокойствие да го застигне триумфът. Прави проекти по какъв начин ще похарчи извоюваните пари. Но в действителност мнозина се опасяват не от неуспеха, а от огромния триумф. Затова, умишлено или не, те саботират възможностите си да преуспеят. Вие от тези хора ли сте? За да отговорите на този въпрос, вижте следните признаци, че сами пречите на триумфа си.

1. Страхувате се от смяна

Много от нас се усещат удобно в сегашния миг от живота си, въпреки че скрито се надяват триумфът да ги сполети. Промяната плаши хората и това е обикновено. Знаете ли каква е дефиницията за полуда? Повтарянето на едно и също още веднъж и още веднъж, с вярата, че ще се случи нещо друго. Много бизнесмени отхвърлят да пробват нови способи и практики, които биха могли да им оказват помощ. В резултат на това компанията им стои на едно място и не се развива. Затова, в случай че гоните триумфа, задайте си въпроса: В какви технологии или нещо друго да влагам, с цел да ми потръгне бизнесът?

2. Правите внезапни промени

 Успех

За да разберете дали някоя оригиналност работи, са ви нужни сред 6 и 9 месеца. Ако се откажете прекомерно рано, може да саботирате триумфа си. Например, спирате да списвате блога си или да посещавате бизнес празненства и вечери, преди да сте съумели да сътвори здрави връзки и връзки. Някои се отчайват прекомерно бързо, че не съумяват да съберат доста почитатели през първата си седмица на интензивност. Всички тези неща изискват неизменност, доста огромна централизация и голямо самообладание. С времето ще се уверите, че тези неща дават резултат.

3. Нямате цел

Липсата на цели значи, че нямате никакви упоритости. Планирането на амбициозни триумфи ще ви помогне да измерите напредъка си. Така по-лесно ще можете да установите дали сте постигнали триумф. Целите ще ви държат дейни през всеки стадий от развиването на компанията ви, да вземем за пример, да търсите различно финансиране, да осъществявате нови технологии, да наемате нови хора.

4. Рискувате ненужно

 От теб зависи да успееш

В избрани степени, рискът е освен разрешен, само че и здравословен. Но постоянно бизнесмените злоупотребяват с него, залагат всичко в нещо непознато и ново. Най-добрият съвет е да поемате опасности, за които авансово сте заделили средства. Често мъчно може да се ориентирате дали ще имате триумф рискувайки, а и постоянно има заплаха при неуспех да повлечете цялата компания.

След като знаете по какъв метод може да попречите на триумфа на вашия бизнес, би трябвало да вземете ограничения преди да навредите на компанията си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР