Всеки човек, някъде в дълбините на душата си, независимо от

...
Всеки човек, някъде в дълбините на душата си, независимо от
Коментари Харесай

Вълшебницата е подготвила дар за всички през следващите две седмици! Изберете торбичка и вижте какъв ви е късметът!

Всеки човек, някъде в дълбините на душата си, без значение от неговата възраст, продължава да има вяра в чудеса и магия.
Със сигурност, когато бяхте дребен, обичахте да четете приказки за положителни магьосници, които извършват желанията, написа zajenata.bg.
Днес ви предлагам да посетите една от положителните вещици в остаряла приказка. Представете си, че вървешком по улиците на града, попадате в парк и тръгвате по чужд път. Разбирате, че сте се изгубили на непознато място, в близост е обрасло с дървета. Отново се оглеждате, с цел да се върнете, само че клоните на дърветата блокират пътя ви. Решавате да продължите. Много скоро той ви води до слънчево място. Вие незабавно се успокоявате и усещате топлота в сърцето си. В средата на поляната виждате добродушна бабичка, която плете нещо.
Тя ви споделя:
" Чакам те отдавна. Ти си добър човек и заслужаваш премия. Избери си торбичка с подарък на ориста. Всичко, което е вътре, ще оживее в границите на 14 дни "
Поглеждате торбичките и се замисляте. Всички са красиви. Избирате си една торбичка. Благодарите на вълшебницата и след известно време се озовавате в нормалния парк.
И по този начин, изберете торбичка и вижте какво съдържа и какъв е шансът ви:

Зелена ленена торбичка
Вашият подарък е финансово благополучие. Много скоро вашите финансови проблеми ще бъдат решени. Ще напълните портфейла си. Задръжте тези пари за себе си
Зеблената торбичка
Вие сте невероятен човек и ориста ви е подготвила невероятна изненада. Ще получите осъществяването на трите си стремежи. Така че формулирайте това, което желаете съответно и го изречете на глас. Всички те ще стартират скоро да се извършват.
Червеното чувалче
Ще имате наслада и обич. Очаквайте приятни събития допустимо най-скоро. Те безусловно обръщат живота ви. Ще се носите на крилете на любовта.
Златна торбичка от коприна
В торбичката има благополучие. Най-простото, човешкото. Нуждаете се от време, с цел да го отворите. В близко бъдеще ще го почувствате. Ще имате шанс в доста неща. Приятна смяна ще влезе в живота ви
Кафява торбичка от кадифе
Торбата има шанс. Така че не се колебайте да извършите нещо - ще имате шанс във всичко. Следващите два месеца не можете да се притеснявате за нищо. Фортуна е на ваша страна!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР