Всеки човек на този свят има своя лична житейска мисия.

...
Всеки човек на този свят има своя лична житейска мисия.
Коментари Харесай

Ето каква е житейската ви мисия спрямо месеца на раждане

Всеки човек на този свят има своя персонална житейска задача. Месецът, в който сме родени, рамкира една посока, която е любопитно да узнаем. Ето каква е житейската задача на дамите по отношение на месеца на раждане:

Ако си родена през януари - твоята задача в живота е да имаш грандиозни триумфи в кариерата. Там е мястото, в което би трябвало да насочиш силата си.

Родена си през февруари - значи твоята житейска цел е да намериш салдото сред безкрайните ти фантазии и методите, по които да ги реализираш. Летиш в небето, само че от време на време за триумфи е нужно да си крепко кацнал на земята.

Ако март е твоят месец - твоето предопределение е да създадеш нещо напълно твое. Дали ще е дребен бизнес, откритие, дом, градина- значимото е да вложиш душа и сърце в него.
 градина iStock/Getty Images-->
Ако твоят рожден ден е през април - значи би трябвало да спреш да приемаш живота прекомерно насериозно и да се забавляваш повече. Дори когато работиш, влагайки страст, смях и пристрастеност в кариерата си, триумфите ще идват доста по-лесно.

Ако си родена през май - значи притежаваш незаместим шанс, а твоята задача в живота е да му се довериш, да повярваш на интуицията си, само че въпреки всичко да работиш старателно и непрекъснато, без да се оставяш на вродения ти гений да мързелуваш.

Ако си родена през юни - твоята задача в живота е да предприемаш и създаваш приключения; ти си рискована натура, стоенето на едно място несъмнено не ти е по усета и триумфите ще се задвижат около теб, когато и ти се движиш самоуверено и шумно към тях.
 пътешестване iStock/Getty Images
Родена си през юли - значи житейската ти цел е да бъдеш по-изявена, по-дейна, по-активна и продуктивна. Свикнала си да си по-скромна и тиха, такава си по темперамент, само че за положителните достижения би трябвало да освободиш стихийното в себе си.

Рожденият ти ден е през август - значи си обществена, елементарно сприятеляваща се и оправна жена. Твоята задача в живота е да насочиш темперамента си към нещо изобретателно, което те зарежда с въодушевление и ти работи вдъхновяващо.

Ако си родена през септември - твоята житейска цел е да се наслаждаваш и създаваш изкуство. Ти притежаваш извънредно възприятие за жанр, класа и великолепие и би било грехота, в случай че не го развиеш в свое занимание, даже и в освен това.

Родена си през октомври - твоята житейска задача е да насърчаваш хората към себе си да разкриват най-хубавото, на което са способни. Лидерските ти и мениджърски качества са твоята най-голяма мощ и заслужават да влагаш в тяхното развиване и рационализиране.

Ако имаш рожден ден през ноември - ти си човек, който би трябвало да се посвети на връзката с природата. Увличането ти по еко, био и хендмейд артикули не е инцидентно, по тази причина тези свързани с опазването на планетата аксесоари са твоят метод да допринесеш за нейното благополучие.

Ако си родена през декември - твоята задача в живота е да развиеш кулинарните си умения, даже да считаш себе си за неприятен готвач, гастрономството е тъкмо за теб, просто ти би трябвало време и акомодация, с цел да откриеш какъв брой прелестно ще ти подейства да готвиш за наслаждение.
 готвач iStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР