Всеки би подкрепил едно модерно, прозрачно и ефективно управление на

...
Всеки би подкрепил едно модерно, прозрачно и ефективно управление на
Коментари Харесай

Адв. Борис Лозанов: За да е успешен следващият кмет на Пловдив, той трябва да е активен, професионалист, почтен и балансьор

„ Всеки би подкрепил едно съвременно, транспарантно и дейно ръководство на Пловдив, осъществено от експерти и хора с задача “. Това съобщи в рубриката „ Ако бях кмет “ на Дарик радио зам.-председателят на Национална движение „Симеон Втори" юрист Борис Лозанов. Партията ще взе участие на идните локални избори с претендент за кмет и листа за общински съветници.

„ Не можем да отречем постигнатото от предходните градоначалници, само че не можем и да забравим „ проведения безпорядък “ и откровени недомислици, които сме принудени да поносим и до през днешния ден! Трудно преодолими са и подозренията за недобросъвестност и корупция в ръководството, постоянно оправдавани от размитата отговорност сред администрацията, общинския съвет и централната власт. Ето за какво е належащо определяне на класическата пирамидална йерархична конструкция, която развива едноличността в ръководството, за сметка на „ разпределената “ групова отговорност “, разяснява юрист Лозанов.

По мотив бъдещото ръководство на Пловдив, има няколко незабавни целта, които би трябвало да се решат неотложно от новия кмет, смята той.

Едно от най-важните от тях е усъвършенстване на разноските, което зависи от кмета, изясни Лозанов.

Според него, би трябвало наложително да има и гласност, бистрота, успеваемост и равно отнасяне на жителите и икономическите субекти, приоритет на концесиите пред публичните поръчки, публично-частно партньорство, общи публични поръчки за ток ремонт на пътна инфраструктура и надзор.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР