Все повече се водят тънки сметки, защото рано или късно

...
Все повече се водят тънки сметки, защото рано или късно
Коментари Харесай

Керемедчиев: Русия нанася тежки щети на украинската армия

Все повече се водят тънки сметки, тъй като рано или късно военните дейности в Украйна ще се прекратят и ще се стигне до мир, колкото и мъчителен да е той за двете страни. Вижда се, че Украйна ще загуби територии, в Донецка и Луганска област се раздават се съветски паспорти и внезапно ще се вдигне броят съветски жители там. Това сподели в предаването " Още от деня " някогашният зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев.В Донбас Русия сви пръстите от започнатите военни интервенции по цялата територия на Украйна в пестник и сега нанася извънредно тежки вреди на украинската войска. От друга страна Съединени американски щати ще отпускат по 100 млн. $ дневно за Украйна и украинците ще бъдат въоръжени с най-модерното тежко оръжие. Тази война ще върви от село на село и от град на град, съобщи Керемедчиев, представен от novini.bg.

Вижда се, че Турция гледа дълготрайно и възнамерява бъдещото възобновяване на Украйна, други страни в Европа също започнаха да приказват по тематиката, само че сега договаряния обаче надали ще се случат. Докато една от страните не признае частична загуба на територии или неуспех на проектите си, договаряния няма да има, уточни някогашният зам.-външен министър.
Той разяснява и тематиката за ветото на България върху започването на договаряния на Северна Македония за участие в Европейския съюз.

Не считам че би трябвало в двустранен контракт да е поръчител Европейският съюз, както предлага " Демократична България ". Да се включва трета страна в двустранни контракти ще ги усложни още повече, а договарянията така и така са достигнали до замразяващ резултат, означи Милен Керемедчиев.

Кабинетът стартира много оптимистично, опита да се да размрази връзките, само че беше върнат доста внезапно на полето от президента с алените линии, които не трябва да се пресичат от България, сподели още Керемедчиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР