Все по-добре ще става, както пее Мила Роберт. И по-слънчево,

...
Все по-добре ще става, както пее Мила Роберт. И по-слънчево,
Коментари Харесай

21 стайлинг идеи, които със сигурност ще пробваме през април

Все по-добре ще става, както пее Мила Роберт. И по-слънчево, и по-топло, с цел да можем да загърбим напълно зимния си дрешник и най-сетне да разходим всички тези нови находки, които направихме за пролетния. Ние сигурно бяхме най-нетърпеливи за обичания си тренчкот, който носим както с дънки и кецове, по този начин и с рокля и високи токчета. Сред обичаните ни класики този сезон са още вършиме дънки, блузите в райе, и семплите тишърти, които към този момент можем да комбинираме и с ефирни поли.
               

Ще извадим на показ и най-красивите си рокли, тъй като напролет трендовете „ довяха “ поредна порция миди модели в пастелни и ярки, само че пък и в още по-впечатляващи принтове. Ясно е, че няма по какъв начин да минем без флоралните претекстове, само че пък и има и точки, райета и нереални форми, в случай че ни се желае да внесем повече многообразие в стайлинга си.
               

Време е и за тези елегантни, които още веднъж са както в неутрални тонове, по този начин и в по-ярки, с които ще минаваме по-изискано през работните седмици. За уикендите избираме настоящите още веднъж необятни панталони, които могат да се съчетават с обемно бомбър яке или тренчкот. Но пък да не забравяме и за класиките като biker jacket и също толкоз обичания деним. Какво още, разгледайте в галерията ни!
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР