Все по-често дамите залагат на натуралната козметика и изпробват редица

...
Все по-често дамите залагат на натуралната козметика и изпробват редица
Коментари Харесай

Отново сухи и люпещи се устни? Направете си ТОВА

Все по-често дамите залагат на натуралната козметика и тестват редица способи, посредством които могат да се погрижат за хубостта си – домашни маски за коса и лице, скрабове за тяло, домакински сапун и така нататък А за какво не и скраб за устни?

Ако желаете меки и красиви устни, които не се лющят непрекъснато и не са изсушени, е належащо да им доставяте нужната хидратация, само че и да ги поддържате добре, като отстранявате мъртвите кафези от тях. Особено в случай че обичате матовите червила, които незабавно ще издадат положението на устните ви.
Ексфолиантите или по този начин познатите скрабове са превъзходен метод да приведете в добър тип устните си. А още по-хубаво е, че има лесни способи, посредством които да си приготвите сами у дома.
Как можем да се погрижим за напуканите устни
Напуканите устни нервират, нараняват и бодат, тъй че е най-добре да предотвратите напуканите устни и да се грижите вярно за тях. Ког...

Как да приготвим домакински скраб за устни?

Някои от ексфолиантите на пазара може да доведат до в допълнение изсушаване, а и да съдържат нападателни съставки. Най-добре е да използваме натурални артикули, за които сме сигурни, че няма да увредят положението на кожата ни. 
За задачата ви препоръвчаме скраб за устни от кокосово масло и захар. Пригответе си уместно бурканче от остарял еликсир за устни или други В него прибавете кокосовото масло, след това захарта и разбъркайте добре. Съветваме ви да не прибавяте цялото количество захар едновременно, с цел да следите консистенцията и да спрете, когато формулата съгласно вас е задоволително пясъчна. Не правете скраба си прекомерно недодялан, в случай че прекалите със захарта – прибавете още малко кокосово масло. 

Как да използваме скраба за устни най-правилно?

За да наподобяват допустимо най-меки и привлекателни устните ви, гримьори поучават да употребявате преди всичко скраба за устни, разтрийте добре и премахнете остатъците. След това нанесете елементарен еликсир за омекотяване и чак най-после започнете с нанасянето на грим – молив и червило за устни.
Най-честите аргументи за напукани устни и по какъв начин да ги предотвратим
Гладките и стегнати устни са признак на женската хубост. За страдание, от време на време те имат проблеми като сухота, дъвчене, херпес или конт...

Ако устните ви са сухи и люспести

Ако устните ви са доста сухи и люспести, може да извършите скраб от кафява захар, масло от шеа и масло от жожоба. В съответствие – 2 ч.л. кафява захар, половин лъжичка масло от шеа и няколко капки масло от жожоба. Разбъркайте в уместно бурканче. Този скраб ще ви донесе дълбока хидратация на устните и вярно ексфолиране. Маслото от шеа е подхранващо и е богато на витамини като А, Е, К и други и дружно с маслото от жожоба ще задържат допустимо най-дълго влагата. Кристалите от кафява захар също имат овлажняващи свойства, като и нежно и безвредно за вас ще отстранен мъртвите кафези и ще оставят устните ви меки и хидратирани.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР