ВРумъния отново свързват нападателя на Стяуа Букурещ Харлем Гноере с

...
ВРумъния отново свързват нападателя на Стяуа Букурещ Харлем Гноере с
Коментари Харесай

Левски вади торба с пари за Бизона, тръбят в Румъния

ВРумъния още веднъж свързват нападателя на Стяуа Букурещ Харлем Гноере с прекосяване в Левски. Бизона, както е прякора на атакуващия футболист изрази предпочитание да извърши контракта си с румънския гранд, който изтича през лятото, само че възможностите това да се случи са минимални, написа gsp.ro.

Интерес към 31-годишния нападател има и от Саудитска Арабия, само че " сините " към този момент са се свързали с него и са отправили съответна оферта.

В Румъния пишат, че Левски предлага на Гноере контракт за година и половина и заплата от 25 000 евро на месец, което е с 10 хиляди повече, в сравнение с взима в Стяуа. Освен това съглашението включва бонуси за продобиване на купата, както и за класиране в груповата фаза на един от европейските клубни шампионати. В това число къща и кола, предоставени от клуба.

Това влиза в несъгласие с тавана на заплатите, който бе комплициран при пристигнаето на новите шефове на " Герена "

От Левски първо са желали да получат информация за французина от някогашните футболисти на клуба Ривалдиньо и Серджиу Буш, които сега играят в Румъния.

Единствената спънка е, че " сините " са подготвени да дадат 700 000 евро за нападателя, само че ексцентричният притежател на Стяуа Джиджи Бекали желае още 300 000 от европейската валута.

Споменава се, че представители на Левски ще дойдат в Букурещ през селдващата седмица, с цел да беседват персонално с играча и управлението на румънския гранд. Тогава се чака и Гноере да даде окончателното си решение дали ще премине на " Герена " тази зима.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР