EastEnders беше пълен с драма във вторник вечерта, когато Бианка

...
EastEnders беше пълен с драма във вторник вечерта, когато Бианка
Коментари Харесай

Феновете на BBC EastEnders забелязват „забравена връзка“ за Бианка като „запечатан“ провалът на Лорън и Зак

EastEnders беше цялостен с драма във вторник вечерта, когато Бианка Джаксън се изправи против Лорън Бранинг и Зак Хъдсън след шокиращото им изменничество с Уитни Дийн.

Зрителите си спомнят, че Уитни неотдавна посети мащехата си Бианка в Милтън Кейнс, което докара до срещата й с проблематичната млада Бритни. В последна сметка Уитни заплати на майката на тийнейджърката, с цел да може да се грижи за нея, като в същото време излъга, че я е осиновила със знанието на обществените служби. Миналата седмица истината разкри нейния сътрудник Зак и той беше гневен.

В последна сметка двамата имаха яростен спор за това и бъдещето си, като бременната Уитни призна, че всеки ден би избрала Бритни пред него. Зак се усещаше неподкрепен и отхвърлен и като че ли нямаше значение, което Уитни не отхвърли тъкмо.

Уитни също се скара с приятелката Лорън, за която тя вярваше, че е споделила на Зак истината, до момента в който в действителност тя беше Бритни. В последна сметка Зак и Лорън излязоха дружно, с цел да изтърван малко пара, до момента в който Уи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР