Времето в сряда ще бъде слънчево. В сутрешните часове на

...
Времето в сряда ще бъде слънчево. В сутрешните часове на
Коментари Харесай

Слънчево над 20 градуса днес, утре ни очакват валежи

Времето в сряда ще бъде слънчево.

В утринните часове тук-там в равнинната част от страната видимостта ще бъде понижена.

След обяд в източените и южните региони ще духа слаб юг-югоизточен вятър.

Минималните температури ще бъдат сред 0 и 5 градуса, в обособени низини до минус 2. Дневните температури още ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 18 и 23 градуса, предвижда синоптиците, представени от Darik News.

В София минимална към 3, оптималната 19 градуса.

Предимно слънчево ще бъде и над Черноморието. След обяд ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Максимални температури на въздуха ще бъда от 11 по носовете до 16-18 градуса в огромните градове. Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност. Северозападният вятър ще се ориентира от югозапад и ще бъде слаб до сдържан. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 5 градуса.

В четвъртък още сутринта в Западна България ще стартират превалявания, а до края на деня на доста места из цялата страна ще превали временен дъжд, към и след обяд с гръмотевици. Вятърът изначало ще е слаб, в Източна България до сдържан, от югозапад; последователно денем ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили.

Минималните температури ще са по-високи, а дневните - с 4-5 градуса по-ниски. През нощта против петък ще бъде прохладно, само че преваляванията бързо ще спрат, от запад на изток и облачността ще се раздра и ще намалее. В петък ще бъде най-вече слънчево. Вятърът още веднъж ще е от югозапад, слаб до сдържан. Ще бъде топло, с оптимални температури в по-голямата част от страната над 20 градуса.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР