Адвокат, който представляваше две жени, търсещи плащания през 2016 г.

...
Адвокат, който представляваше две жени, търсещи плащания през 2016 г.
Коментари Харесай

Процесът срещу Тръмп се подновява с Кийт Дейвидсън, бивш адвокат на Сторми Даниелс, който се връща на скамейката

Адвокат, който представляваше две дами, търсещи заплащания през 2016 година за мълчанието им по отношение на хипотетични полови контакти с Доналд Тръмп, ще продължи показанията си в четвъртък в наказателния развой против някогашния президент.

Във вторник, последния ден от производството, Кийт Дейвидсън описа пред съда по какъв начин е преговарял от името на модела Карън Макдугъл и звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс, до момента в който те търсели покупко-продажби за правата на техните истории за хипотетични полови контакти с Тръмп.

Макдугъл получи 150 000 $ от компанията-майка на таблоидното списание National Enquirer за нейната история, като част от това, което прокурорите споделят, че е скица за подсилване на президентските избори на Тръмп през 2016 година акция. Даниелс, чието същинско име е Стефани Клифърд, получи 130 000 $ от Майкъл Коен, някогашен юрист на Тръмп.

реши Тръмп за поредност от изявления в обществените медии и онлайн акцията, които той заключи, че нарушават заповедта за за...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР