Времето бяга от нас завинаги. Можете да философствате за това

...
Времето бяга от нас завинаги. Можете да философствате за това
Коментари Харесай

15 трика, които могат да направят живота по-лесен и по-добър

Времето бяга от нас вечно. Можете да философствате за това дълго време или можете да се опитате непрекъснато да успявате да вършиме повече. При сходни опити лайфстайкът и триковете, с които ежедневните задания могат да се вършат по-лесно и по-бързо, ще бъдат отлични помощници. Да вземат под внимание.

1. Поставете части восък от употребявани ароматизирани свещи в украсителен стъклен буркан и направете дупки в капака. През лятото ще стартира да се топи на слънце. Страхотен освежител за въздух!

2. Съхранявайте сладолед в торбичка с цип, тъй че да остане меко

3. Действително за студентите: за дискретно да употребявате дребен пищов, просто залепете на ръката си

4. Ако имате потребност от огромна торба със закопчалка, просто вземете 2 дребни, обърнете едната от вътрешната страна на открито и ги свържете дружно

5. След бръснене нанесете бебешко масло върху краката си и увийте с прилепнал фолио  – кожата ще бъде кадифена, както в никакъв случай до момента.

6. Ако не се затваря вратата  в публичната тоалетна? Можете да употребявате еластична лента за коса,, ида извършите както на фотографията (във всеки случай е по-добре, в сравнение с да седите изцяло незащитени)

7. Нетърпеливите хора, които не знаят по какъв начин да спестят пари, могат да бъдат подкрепени от украсителен буркан и суперзалепващо: залепете капака към буркана.

8. Ако не сте знаели: водата с краставици, инфузирана през нощта, е чудесно средство за лекуване на акне, изглажда кожата. И добре за храносмилането.

9. За облекчение на болката в петите – оказва помощ фасциит.

10. Дупка в матрака? Вземете лепилната пръчка (която нормално се употребява в термични пистолети).

11. Ако вие (или брачният партньор ви) непрекъснато забравяте обяда си, просто завържете плика към чантата

12. За да има пресен мирис в къщата, смесете омекотителя за облекла с преварена вода в бутилка със спрей и напръскайте върху килими, покривки и пердета

13. Ако ви е писнало да губите дребни хигиенични артикули, като тези на фотографията, просто ги прикрепете към ключодържатели

14. За да не останете без пари при положение на кражба или загуба на чантата / портфейла, обуйте високи обувки и сложете вътре карта

15. Жената сложе лична фотография върху кужара. Изглежда неуместно, само че напълно рационална мярка, с цел да не загубите багажа си измежду множеството куфари.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР