Временната парламентарна комисия по ревизията на управлението през последните 10

...
Временната парламентарна комисия по ревизията на управлението през последните 10
Коментари Харесай

Комисията за ревизия изслушва Петя Аврамова

Временната парламентарна комисия по проверката на ръководството през последните 10 години изслушва районния министър в оставка Петя Аврамова. Аврамова ще бъде изслушана от депутатите по отношение на активността на „ Автомагистрали “ ЕАД, активността на „ Български ВиК холдинг “ ЕАД и осъществяването на Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания.

Заедно с нея на съвещанието участват ръководителят на Агенция " Пътна инфраструктура " и шефът на държавната " Автомагистрали ", с цел да отчетат активността на сдруженията.

В петък министърът на районното развиване в оставка Петя Аврамова си потегли от съвещанието на комисията, която ревизира за възможни нарушавания и злоупотреби от актуалното ръководство, без да отговори на въпросите за активността на държавното сдружение „ Автомагистрали” АД с думите: „ Не искам да вземам участие в този избирателен пиар”.

Дейността на сдружението бе избрана като един от целите за инспекция от комисията, а от партията на Българска социалистическа партия неведнъж са повдигали въпроса за множеството директни възлагания на поръчки, които „ Автомагистрали “ трансферира на други строителни фирми-подизпълнители, с което се заобикаля Закона за публичните поръчки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР