Време е кметът на Несебър Николай Димитров да стане клиент

...
Време е кметът на Несебър Николай Димитров да стане клиент
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Кметът на Несебър набута брат си Стоил Димитров в схема с PVC дограма, продават я на тройни цени

Време е кметът на Несебър Николай Димитров да стане клиент на прокуратурата – след схемите с противозаконни обекти в Слънчев бряг, за които Narod.bg обширно писа, в този момент лъсна нова врътка, в която градоначалникът набутал и брат си Стоил Димитров.

Наш източник от морската община разкри, че кметският брат с ЕГН 680315**** е обвързван с към 10 компании. Стоил Димитров е производител на PVC и алуминиева дограма. За да върви бизнесът и да се прикрие спорът на ползи, по устно предписание на Николай Димитров Стоил продава дограмата на доста висока цена на Вълчо Георгиев от Равда, който посредством компанията си е постоянният печеливш всяка година на процедурата за настоящи поправки на общината.

Реклама

Така излиза, че дограмата на брата на кмета се инсталира и фактурира от Вълчо Георгиев (към сегашния миг шеф на компанията е синът му, б.ред.) на всички общински обекти – административни здания, учебни заведения, детски градини, общински подразделения.

Останалите компании, спечелили състезания за създаване на нови здания, още веднъж са принудени от кмета да поръчват дограмата за общинските здания от брата Стоил и да я фактурират на общината от техните си компании на двойни и тройни цени, отсече информаторът на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР