Връзката на Ашли и Джейк започва чрез приложение за запознанства.

...
Връзката на Ашли и Джейк започва чрез приложение за запознанства.
Коментари Харесай

Какво е да имаш открита любовна връзка с женен мъж

Връзката на Ашли и Джейк стартира посредством приложение за запознанства. Двамата се опознават първо виртуално, а по-късно се уговарят да се видят на кафе. И тъй като срещата им минава извънредно добре, още същия ден отиват и на вечеря. В края на вечерта Ашли се прибира при брачна половинка си, а Джейк - при брачната половинка и детето си.
 Джоузеф Уилямс - мъжът, роден с отофациален синдром, поради който няма долна челюст
Той няма долна челюст и се храни през тръба, само че все пак една жена се вюбва в него

Когато любовта е по-силна от всичко

Към днешна дата и двамата са в полиаморна връзка, т.е. имат любовни връзки с повече от един човек едновременно, и със единодушието на всички участници в нея. По думите на Ашли честността и връзката са крайъгълен камък в този вид взаимоотношения. След като тя среща Джейк, се развежда със своя брачен партньор. Джейк обаче към момента е фамилен. И в това време все по този начин поддържа връзка с Ашли.

Като си напомня началото на любовната им история, Ашли споделя, че в началото с Джейк са били отдалечени чисто физически. Разстоянието посред им обаче не е непреодолима спънка и двамата пътуват няколко пъти седмично, с цел да се виждат.
 Снимка 643612

Известно време по-късно на Ашли ѝ се постанова да смени работата си и да се реалокира по-далеч. И макар че това наподобява като основателна причина с Джейк да се разделят, той явно държи прекалено много на връзката им, защото даже по-голямото разстояние не го отхвърля.

Двамата преодоляват тази компликация и след осем дълги и нещастни месеца, Ашли в последна сметка сменя специалността си и се смести в града на Джейк. Оттогава са минали към този момент две години и по думите на дамата връзката им в никакъв случай до момента не е вървяла толкоз добре.
 Снимка 643605

Въпреки че Джейк е все по този начин фамилен, се вижда с Ашли всеки ден. Двойката даже има създаден график, съгласно който те прекарват няколко вечери от седмицата дружно, както и част от уикенда. В останалото време Джейк е с жена си и детето си.

Освен че фамилният му живот очевидно върви безпрепятствено, връзките му с Ашли също се развиват добре. Двамата имат напълно естествен темп на живот, работят и в свободното си време пътуват. Тази година да вземем за пример те организират първата си едноседмична почивка, в която съчетават отдалечено работата си с визити на музеи и разнообразни туристически дестинации.

" Често намираме време да пътуваме за няколко дни и тази зима ни следва друга огромна почивка за рождения ми ден. Навършвам 40 години и прекарването на този значим рожден ден дружно ще значи толкоз доста ", споделя Ашли пред Insider.
 Хуанита Пиенаар - дамата, която откри мъжа на живота си след среща с ясновидка
Жената, която откри мъжа на живота си след среща с ясновидка

Съдбата постоянно има проект за любовта

Тя изцяло искрено издава също, че въпреки с Джейк да нямат брак, това не значи, че са по-малко отдадени един на различен. И добавя, че значимото в връзките им са всички инциденти, през които са минали дружно и които са създали връзката им по-силна от всеки път.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР