На Риши Сунак е казано да прекрати безразсъдното си нападение

...
На Риши Сунак е казано да прекрати безразсъдното си нападение
Коментари Харесай

Торите заплашват да премахнат обезщетенията за болест на DWP от хора с тревожност или депресия

На Риши Сунак е казано да приключи " безразсъдното си нахлуване " против хората с увреждания, до момента в който торите заплашват да отстранен компенсациите за болест на хора, страдащи от тревога или меланхолия.

Това идва в миг, когато министърът на труда и пенсиите Мел Страйд се готви да разгласи огромно разклащане на метода, по който работят компенсациите за неработоспособност в изказване пред Камарата на общините през днешния ден.

Консултация ще предложи прекъсване на постоянната парична поддръжка за редица психологични проблеми. Г-н Страйд сподели, че „ цяло голям брой неща “, като лечения с говорене, пакети за обществени грижи и грижи за отмора, могат да се употребяват като други възможности на заплащанията на компенсации.

Над 2,6 милиона възрастни в този момент получават заплащания за персонална самостоятелност, с цел да оказват помощ с спомагателните разноски за живот със здравословно положение или увреждане. Хората могат да получават сред £29 и £184 на седмица. Консултацията ще изследва измененията в критериите за допустимост, процеса на оцен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР