Участничката от миналогодишния сезон на “Ергенът Ивелина Иванова влиза в

...
Участничката от миналогодишния сезон на “Ергенът Ивелина Иванова влиза в
Коментари Харесай

Ергенка вижда ангели, рисува ги

Участничката от миналогодишния сезон на “Ергенът ” Ивелина Иванова влиза в транс и рисува същества от други измерения! Това се видя от арт пърформанс, който направи ергенката художник на откриването на изложбата, кръстена “Ефирни послания ” . Чаровната ергенка е седнала на пода и се развихря с бои върху платното по средата на галерията. С разнообразни тонове черно, бяло и пясък Ивелина прави нереална комбинация.
Когато някой с присвити очи се загледа в картината, в изображението ще изпъкне контур на нещо, което прилича ангел. Не единствено вследствие на пърформанса се изобразяват ангели! Голяма част от работите, които показва Ивелина Иванова в изложбата, имат облици на крилати създания и църкви, само че други са много по-абстрактни. Авторката на картините отговори пред „ България Днес “ по какъв начин се въодушевява с цел да рисува тези създания и композиции: „ Много дълго време бях в изобретателен блокаж и не можех нищо да обрисувам. Чувствах се доста зле. Изведнъж хванах четката и започнах да рисувам със размах! Сякаш някой ми я движеше “, показа ергенката. „ Повечето неща, които съм нарисувала, са ми пристигнали като някакви послания, който някой ми ги изпраща.

Затова „ Ефирни послания “ е името на изложбата ми. “ Произведенията на Ивелина имат огромно многообразие като размер, само че и като цени, само че трудът на актьора не трябва да се подценява! Ергенката върви в крайник, в модата - Ивелина е изложила шалове, на които са принтирани нейните картини. По-гъзарски на дънковите якета. Розите, които Ивелина е нарисувала върху тях, носят спомените й от сантименталното любовно риалити. Огромен букет от рози, получени от скришен обожател, гушва хубавицата на вернисажа на изложбата „ Ефирни, послания “, която ще продължи до 12 май в столичната изложба „ Контраст “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР