Както майка й я е родила цъфна най-татуираната българка! 36-годишната

...
Както майка й я е родила цъфна най-татуираната българка! 36-годишната
Коментари Харесай

Най татуираната българка: Не съм излязла от пандиза

Както майка й я е родила цъфна най-татуираната българка! 36-годишната Поли Бобева е единствено по очила и маратонки, приседнала на брега край планинска вада с малко водопадче зад тила й. Русокосата мацка не остава нищо на въображението и провокира възторг измежду своите почитатели у нас и в чужбина, където е много известна измежду феновете на мастилото по тялото. Родената в Разград русокоска работи в организация за недвижими парцели, само че в свободното си време се отдава на заниманието си да татуира.
Поли е изрисувана съвсем напълно от горе до долу. „ Татуирана съм по цялото тяло. Веждите, очната линия и околоустния силует съм си татуирала сама. Тази визия на татуиран грим се назовава „ Стил Чола “ и произлиза от предградията на Мексико "  обяснява маниачката пред „ България Днес “ и продължава: „ Имам и доста пиърсинги. Част от тях са по ареолите на гърдите, интимната област и езика. Единствената оперативна естетична промяна, която имам, е 800 кубика силикон в гърдите. Най-голямата пристрастеност си ми остават татуировките. Моето тяло е моята неприкосновена благосъстоятелност. И да употребявам мастило върху кожата ми си остава мое право! “, безапелационна е Поли. По тялото й има и някои скандални татуировки. На задните й елементи да вземем за пример е написано на британски език: „ Целуни това “. „ Абсолютно всичките татуировки по тялото ми са нещо, обвързвано с моя живот. Която и да погледна, незабавно я свързвам с избран човек. Нарисувала съм си знаци. Имам единствено един ръкав, който не е мой. Направих го от естетическа позиция да е хубав, с цел да не ме мислят, че съм някоя излязла от пандиза “, разкрива Бобева.

Първия си татус Поли прави на 16 години в студио и към този момент 20 години е обзета от манията по рисунки по тялото. По-късно стартира и самата тя да татуира себе си и десетки други. „ Навсякъде съм татуирала, няма място, което да не съм. Рисувала съм по лица. На брат ми и на едно бивше гадже им татуирах мъжките дрънкулки долу. Но аз нямам упоритости да се развъртвам в тази област. Правя го само с цел да съм на равнище за себе си. Тази фикс идея е доживот. Всеки, който пристигна да си направи нещо дребно, след това постоянно се връща за още татуировки “, споделя мацката пред вестника, която е инжектирала мастило по кожата на футболисти, рапъри, танцьори, диджеи.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР