Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов допусна зрителите на Събуди се

...
Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов допусна зрителите на Събуди се
Коментари Харесай

В личния и професионалния свят на Владо Стоянов

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов позволи феновете на „ Събуди се ” по NOVA доста покрай себе си. Стражът разкри по какъв начин е минал през един от най-тежките моменти в своя живот - по време на травмата, от която се възвръща към момента. Владо Стоянов отвори и вратите на своя дом в Разград, с цел да покаже по какъв начин протича всекидневието му и не на последно място каква хубавица крие - брачната половинка си Венера. Именно тя е в основата на фамилния уют и успокоение, на който се радва футболистът.

Венера показа пред камерата по какъв начин са се срещнали, макар че има леки разминавания във версиите на двамата: „ Имаме разнообразни теории за запознаването. Студентка бях, прибрах се в града и се забелязахме в едно заведение, той беше в жълто. Владо доста постоянно не помни да заплаща сметките. Смятат, че животът ни е друг, а не е по този начин. Имаме доста ограничения. Дори и след травмата, постоянно съм го подкрепяла, че ще продължи. Бяхме на заведение с приятелки, когато той ми се обади и сподели, че ще му режат крайници. Казах му, че ще съм до него. ”

Владо Стоянов също описа за запознанството и какво му е дала неговата половинка в живота: „ Имахме мач против ЦСКА и откакто се прибрахме си направихме среща на една бензиностанция. Нашият живот е изпълнен с ограничения, макар че хората не считат по този начин. Ние даже една лятна отмора не можем да планираме като хората. Правил съм неточности през живота си, само че може би тя е индивидът, който ме постави на мястото и ме кротна, както се споделя. ”

Относно възобновяване и травмата, вратарят показа: „ В един миг говорихме просто да имам крайник и да мога да вървя. Най-лесното е човек да се отчая ”, показа вратарят. Самият той обаче до последно е обяснявал на всички: „ Пак ще играя. ”

„ Винаги съм бил късметлия, постоянно съм бил на точното място, в точното време. Аз съм единственият, който е хващал на национално и на клубно равнище дузпа на Кристиано Роналдо. Важното е да се върна към игровата процедура. В тренировките няма нищо общо с мачовете, по тази причина ми трябват и мачове, с цел да се върна ”, сподели още Стоянов.

Вратарят сподели къде се коват огромните триумфи на „ орлите ”: „ Базата на Лудогорец е нещо доста особено за мен, имаме си стена на рева за другите тимове. Вече дори няма място къде да слагаме купите. ”

„ Хубавото на футбола е това, че работиш това, което обичаш, по тази причина толкоз години се мъча да се възстановя изцяло. За нападателите вратата наподобява дребна, а за вратарите в огромна. Радвам се, че имам опцията още веднъж да упражнявам и да се развличам. Докато бях контузен избягвах да се приближавам до терена, не съм религиозен, само че избягвах да го върша. Разград оживя около тима. Определено ”, добави Владо Стоянов в „ Нищо персонално ” с Краси Боев по NOVA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР