Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер изрази възхищението си от феновете

...
Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер изрази възхищението си от феновете
Коментари Харесай

Разкриха кое побърква играчите на Ливърпул

Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер изрази възхищението си от почитателите на британския първенец.

Бразилецът призна, че тимът усеща неналичието на последователи на „ Анфийлд ” и сподели, че точно почитателите са оказали решаващо значение при обрата в полуфинала в Шампионската лига против Барселона през сезон 2019/20 – 4:0.

Сезонът е извънредно чудноват, осолбено доста за Ливърпул, който позволи немислимите 6 поредни загуби на " Анфийлд ". Вече се появиха доста мнения, че неналичието на аудитория се отразява по-зле на играчите на ливърпул, в сравнение с доста други клубове.

„ Толкова се веселя да бъда почитан от тях. Феновете на Ливърпул постоянно са се отнасяли ужасно към мен с тяхната добрина. Това рефлектира на моето държание на терена, давайки на положителното от себе си. Те обичат Ливърпул и желаят да виждат, че на техните играчи им пука за историята на клуба и техните усеща ”, сподели Алисон пред FourFourTwo.

„ Можеш да направиш неточности – това е обикновено във футбола, само че не може да бъдеш непрофесионален. За футболистите в Ливърпул почитателите са с главно значение.

Невероятно е каква атмосфера вършат на „ Анфийлд ”. Изиграха голям фактор при обрата против Барселона, да вземем за пример. Изключително необичайно е да играем пред празни трибуни и ни липсват ужасно доста ”, призна бразилският вратар на настоящия британски първенец.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР