Впоследния работен ден преди четирите почивни дни за Великден, който

...
Впоследния работен ден преди четирите почивни дни за Великден, който
Коментари Харесай

За празните пътната агенция спира камионите и ремонтите

В последния работен ден преди четирите почивни дни за Великден, който е на следващия ден, от 16 ч. до 20 ч. се лимитира придвижването на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища, оповестиха от организация " Пътна инфраструктура ". Целта е повишение на сигурността при пътешестване и увеличение на пропускателната дарба на пътищата.

Движението на камионите над 12 тона ще е лимитирано по автомагистралите и пътищата Ребърково - Ботевград (трафикът се пренасочва по пътя Ребърково - Своге - София); етапна връзка на лот 2 на Автомагистрала " Струма " при Благоевград - Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " ; пътен възел " Коритна " - Велико Търново - Шумен; Русе - Велико Търново; Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " - София; Варна - Бургас; Околовръстен път на град София и Бургас - Царево.

Тежкотоварните транспортни средства ще бъдат лимитирани и в последния почивен ден - 9 април (понеделник), от 14 ч. до 20 ч. Забраната не важи за МПС, пренасящи бързоразвалящи се хранителни артикули и товари на температурен режим, живи животни и рискови товари (ADR).

За облекчение на трафика през Владая и повишение на пътната сигурност има две ленти за излизащите от София. На 9 април (понеделник) от 10 ч. до 20 ч. в същия сектор ще има две ленти за прибиращите се към София.

По време на Великденските празници ремонтни действия няма да се правят, с цел да не се затруднява трафикът и водачите да пътуват умерено. Единствено, в случай че е належащо ще се подхващат незабавни и неотложни действия, свързани с сигурността на придвижване.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР