Готови са резултатите от назначената химическа експертиза във връзка с

...
Готови са резултатите от назначената химическа експертиза във връзка с
Коментари Харесай

Прокуратурата: Няма наличие на алкохол в кръвта на момчето, шофирало джипа-ковчег на „Руски“

Готови са резултатите от назначената химическа експертиза по отношение на тежката злополука, която стана в понеделник на кръстовището на булевардите „ Руски “ и „ Шести септември “. Това оповести пловдивската прокуратура, оповестява

Според заключението на движимостите лица в кръвта на лидера, карал джипа-ковчег няма открито съществуване на алкохол.

При злополуката почина момче и момиче на 21 и 20 години, а други двама младежи са настанени с тежки контузии в УМБАЛ „ Свети Георги “ в Пловдив.

По същото досъдебно произвеждане са назначени химическа експертиза, която би трябвало да даде отговор дали в кръвта на водача е имало съществуване от приложимост на наркотични субстанции, както и автотехническа експертиза-за определяне на аргументите за произшествието и скоростта на придвижване на автомобила. Заключенията на същите още не са направени.

Тежката злополука стана в ранните часове на 13 май. Джип „ Рийндж Ровър “, който идвал от Централна гара, навлязъл по велоалеята сред двете ленти и се блъснал поредно в няколко чинара.

От удара колата се разцепила на две – предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно.

След подадения сигнал за произшествието на мястото са пристигнали екипи на полицията и пожарната, като при премахване на следствията е потърпевш пожарникар. Той също се намира в болнично заведение за лекуване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР