Пътна полиция започва 24 часов маратон за контрол на скоростта.

...
Пътна полиция започва 24 часов маратон за контрол на скоростта.
Коментари Харесай

"Пътна полиция" започна 24 часов маратон за контрол на скоростта

Пътна полиция " стартира 24 часов маратон за надзор на скоростта. Той е почнал в среднощ и ще продължи до 24 часа през днешния ден.

Инициативата е част от следващата общоевропейска акция за надзор на скоростта, която се е координира от " Роадпол ". По пътищата са извадени всички механически средства за надзор на скоростта. Не мога да кажа техния брой, както и броя на екипите ", разяснява пред публицисти Лъчезар Близнаков от " Пътна полиция ".

 След следващите промени: настоящите санкции за нарушавания на пътя След следващите промени: настоящите санкции за нарушавания на пътя
Той означи, че с изключение на на основни пътища и автомагистрали надзор на скоростта ще се прави и на второкласни и третокласни пътища. Местата за надзор са определени след разбор на случаите поради превишена скорост.

В първите четири дни на настоящата общоевропейска акция " Скорост " в България са засечени над 40 000 нарушавания на скоростните режими. Най-фрапиращите случаи са шофиране със 177 км/ч в обитаемо място и 180 км/ч на автомагистрала.

" Тук е моментът да разсеем един от митовете, че нашите механически средства не работят в тъмната част на денонощието. Това не е по този начин, превишението от 177 км/ч в града е снимано след среднощ ", сподели Близнаков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР