Огромно задръстване на магистрала Тракия, непосредствено след изхода на София,

...
Огромно задръстване на магистрала Тракия, непосредствено след изхода на София,
Коментари Харесай

След "тапа" на "Тракия" пътната агенция забрани временно движението на тирове

Огромно запушване на автомагистрала " Тракия ", директно след изхода на София, накара пътната организация незабавно да забрани придвижването на камиони с обща маса над 12 тона в частта от аутобана сред 5-ти и 23-ти километър. Според Гугъл maps сега (малко преди 12 часа на обяд) задръстването удължава пътя до Бургас с 40 минути.

40-километровото разстояние от изхода на София до разклона за Вакарел се взима за съвсем час, като навигацията поучава да се употребява остарелия път през Нови хан. Именно през него ще се отбиват тировете, като от пътната организация не показват докога ще е в действие ограничаването.

.

В последния юнски ден колоните в посока морето се образуваха от сутринта, като една от аргументите евентуално е паметната дата 1 юли, когато хиляди означават " Джулая ".

Причината за задръстването е ремонт на мост при километър 20 на " Тракия ", където се употребява единствено изпреварващата лента. Не е ясно дали възбрана за камионите ще има и на следващия ден, когато също се чака сериозен трафик и в неделя, когато проблем може да има с придвижването в посока София, само че този път поради ремонт в региона на виадукта при 67-и км.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР