Впечатляващо начало за един от най-силните и амбициозни телевизионни сезони

...
Впечатляващо начало за един от най-силните и амбициозни телевизионни сезони
Коментари Харесай

Грандиозно начало за есенния ТВ сезон с „Игри на волята: България“

Впечатляващо начало за един от най-силните и амбициозни телевизионни сезони на NOVA даде стартът на дълго чаканото премеждие – риалити форматът „ Игри на волята: България “ тази неделя. В първия епизод на предаването феновете имаха опцията да се срещнат с новите 24-ма участници, както и да станат очевидци на първите зрелищни борби за капитанското място в племената на Рибарите, Жътварите и Ловците.

В първата седмица капитанът на Рибарите, които черпят мощ от дълбините на морето и живеят в ритъма на приливите и отливите, ще бъде гражданският водач Ивайло, които се оправи най-прецизно и бързо с тестванията. В племето на Жътварите – гордите потомци на хората, които трансформират трънливата пустота в райска градина, лидерската позиция справедливо завоюва инфлуенсърът Ивана. В лицето на каскадьора Ваня, женско водачество в първата седмица ще има и при тима на Ловците – първите, които покоряват природата и подчиняват зверовете на своята воля.

Според данните на пийпълметричните организации вторият сезон започва с 51% по-висок аудиторен дял по отношение на премиерата през 2019 година и достигайки до 1,7 милиона фенове, печели купата на най-предпочитан епизод от всички предавани до момента.

 Грандиозно начало за есенния ТВ сезон с „ Игри на волята: България “
Тази вечер следва първата териториална борба на арената, която ще изправи състезателите до ръба на физическите им благоприятни условия. В нея ще стане ясно по какъв начин и къде ще живее всяко племе през идната седмица. Спечелилите конкуренцията ще се радват на разкош и обилие от храна и условия в Резиденцията. Племето, заело втората позиция, ще се насочи към Стопанството, където би трябвало да се грижи за прехраната си. Последното място в борбата ще обезпечи на изгубилите най-трудното предизвикателство – Дивата река. Там участниците ще се борят със суровите условия на природата, пробвайки да намерят храна и да изградят сами заслон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР