Войната за все повече гледания и известност в социалните мрежи

...
Войната за все повече гледания и известност в социалните мрежи
Коментари Харесай

Да взривиш кола, за да бъдеш известен

Войната за от ден на ден гледания и популярност в обществените мрежи кара знайни и незнайни влогъри и инфлуенсъри да подхващат всевъзможни каскади, борейки се за нашето внимание и парите на Instagram и YouTube. Скорошен подобен образец е разбиването на дребен частен аероплан, а Михаил Литвин се е специализирал в унищожаването на скъпи коли, написа Vesti.

Руският метод за трупане на гледания в " тубата " е радикално друг от този на Supercar Blondie или Shmee 150 да вземем за пример, които са едни от най-известните и най-печеливши автомобилни инфлуенсъри в света. Те нямат потребност да унищожават един супер автомобил, с цел да натрупат известност.

Но Михаил Литвин има различен взор върху нещата. Жертва на руснака е BMW M5 Competition. Автомобилът е на негов другар, който явно няма нищо срещу той да бъде залят с бензин и разпален. Самото видео е много необичайно, нашият воин върви съвсем гол, яде кренвирши и не споделя нищо свястно, само че с горяща стрела възпламенява бавареца. Това също е нагласено, тъй като автомобилът непосредствено се взривява, а не са възпламенява.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР